Cele mai citite
 


Sibiu: Tânărul rănit de tigrul de la Zoo a fost externat
miercuri, 17 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tânărul care a fost rănit, sâmbătă, de unul dintre tigrii de la Grădina Zoologică din Sibiu a fost externat marţi, în stare bună, acesta urmând să primească îngrijiri medicale în ambulatoriu, a anunţat Raluca Puşcă, purtător de cuvânt la Spitalul Clinic Judeţean.
Pacientul a fost internat timp de trei zile, în Secţia Clinică Chirurgie I, după ce a fost adus de urgenţă cu un echipaj SMURD, imediat după incident.
Sibianul de 27 de ani, din Copşa Mică, a fost prins de picior de unul dintre cei patru tigri de la Grădina Zoologică din Sibiu, sâmbătă, după ce, ignorând plăcuţa care îi avertizează pe vizitatori să nu se apropie de gardul animalelor, şi-a strecurat piciorul printre gratii.
Conform conducerii parcului Zoo, victima şi-a întins piciorul în cuşcă, iar tigrul l-a zgâriat cu laba, încercând să îl tragă în interior.
În urmă cu cinci ani, în acelaşi loc, un tânăr a rămas fără o mână, fiind muşcat tot de un tigru, în timp ce încerca să îi facă o poză şi îşi băgase braţul printre zăbrelele cuştii, a precizat, pentru AGERPRES, Mirela Gligore, purtător de cuvânt al primăriei.
Grădina Zoologică din Sibiu este cea mai veche din ţară şi aici măsurile de protecţie şi siguranţă pentru vizitatori sunt conform standardelor europene.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Două secţii de Chirurgie plastică şi reparatorie la Sibiu - una la stat, alta la privat Sibienii care au nevoie de operaţii estetice se pot adresa din această lună şi noii secţii de Chirurgie Plastică şi Reparatorie de la o clinică privată, aceasta fiind o alternativă la secţia de specialitate existentă de 31 de ani în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.
Sibiu: Renumitul chirurg plastician Norbert Pallua va opera la o clinică sibiană Renumitul chirurg plastician Norbert Pallua, şeful Departamentului de Chirurgie Plastică al Clinicii Universitare din Aachen (Germania), a anunţat marţi că va opera la o clinică din Sibiu, în funcţie de solicitările pacienţilor, însă deocamdată specialistul italian este consultat de cei trei chirurgi...
Sibiu: Fetiţa peste care s-a prăbuşit un dulap şi-a revenit din comă Fetiţa de trei ani peste care a căzut luni un dulap, aproape strivind-o, şi-a revenit marţi din comă, fiind transferată de pe secţia de ATI la Secţia Clinică de Neurochirurgie cu traumatism cranio-cerebral acut sever, conform unui comunicat remis marţi de Spitalul Clinic Judeţean din Sibiu.
Sibiu: Operaţie ortopedică, în premieră naţională, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Pentru prima dată în România, chirurgul Radu Sorin Fleacă de la Secţia Clinică Ortopedie Traumatologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu (SCJUS) a realizat o operaţie de desprindere şi refixare a labrumului articular (un inel fibros de la periferia articulaţiei, care are rol în stabilizarea...
Sibiu: Medicul Corina Porr, premiată la Conferinţa Anuală a Societăţii Române de Alergologie şi Imunologie Clinică Medicul Corina Porr, din cadrul Secţiei Clinice Medicală I a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, a fost premiată la Conferinţa Anuală a Societăţii Române de Alergologie şi Imunologie Clinică, potrivit unui comunicat remis, marţi, AGERPRES.
Sibiu: Turiştii accidentaţi la schi în Păltiniş vor putea fi transportaţi mult mai repede la spital Turiştii care se accidentează pe pârtiile din staţiunea Păltiniş vor putea fi transportaţi mult mai rapid la spitalul din Sibiu, aflat la o distanţă de 32 de kilometri, după ce în staţiune va fi prezent un echipaj SMURD format din trei paramedici şi o salvare 4X4, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii...