Cele mai citite
 


Brăila: O minoră de 12 ani a născut o fetiţă
miercuri, 17 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O minoră de 12 ani dintr-o comună brăileană a născut o fetiţă, în noaptea de luni spre marţi, la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Brăila, tatăl copilului fiind un tânăr de 20 de ani, acuzat de săvârşirii infracţiunii de act sexual cu o minoră.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, inspector Jenel Şogor, agenţii postul de poliţie din comuna Chiscani s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că localnicul Ion C., de 20 de ani, a întreţinut raporturi sexuale cu minora M.M., de 12 ani, din comuna Grădiştea, domiciliată fără forme legale în imobilul bărbatului.
'Minora a născut la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie un făt de sex femeiesc. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu o minoră', a declarat inspector Jenel Şogor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Bătaie între medici la Spitalul de Ginecologie Un medic de la Spitalul de Obstetrică - Ginecologie din Brăila a reclamat la poliţie că a fost agresat de şeful unei secţii din cadrul aceleiaşi unităţi medicale, în timp ce se afla în secretariatul spitalului.
Secţiile de obstetrică şi neonatologie din Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Brăila, în reabilitare Ministerul Sănătăţii a semnat contractul cu consorţiul câştigător pentru modernizarea secţiilor de obstetrică şi neonatologie din cadrul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Brăila, astfel încât acestea să se ridice la nivelul cerinţelor actuale şi al normelor europene.
Brăila: Minoră în vârstă de 14 ani, însărcinată în nouă luni Personalul medical din cadrul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Brăila a sesizat marţi Poliţia că la această unitate medicală s-a prezentat o minoră de 14 ani, care acuza dureri abdominale, ameţeli şi greţuri şi, în urma unui control ginecologic, s-a constatat că fata este însărcinată în luna a...
Brăila: A fost inaugurat Ambulatoriul de la secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Judeţean Ambulatoriul secţiei de Obstetrică şi Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, proiect în valoare de peste 2,7 milioane lei, finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, a fost inaugurat miercuri, investiţia urmând să deservească 11.000 de pacienţi pe an.
Brăila: Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie intră în reabilitare Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Brăila intră în reabilitare şi modernizare începând de săptămâna viitoare, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Inaugurarea ambulatoriului de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Inaugurarea Ambulatoriului de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Brăila, proiect în valoare de peste 2,7 milioane lei, finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, este programată miercuri, 25 ianuarie, după cum a anunţat Consiliul Judeţean (CJ) Brăila.