Cele mai citite
 


Iaşi: O octogenară a supravieţuit două zile fără mâncare şi fără apă
miercuri, 17 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie în vârstă de 86 de ani a fost adusă în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe din Iaşi după ce, în urma unui traumatism, a stat imobilizată mai bine de 48 de ore.
Rudele octogenarei susţin că aceasta a reuşit să supravieţuiască două zile după ce i s-a făcut rău şi a rămas imobilizată pe podea. Ea a avut norocul de a fi descoperită de un nepot. În tot acest timp, a existat un risc vital?major atât din cauza leziunilor, cât şi a faptului că timp de două zile nu a putut să se hidrateze sau să se alimenteze.
'Pacienta a fost preluată rapid în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) şi a beneficiat imediat de evaluare. Ea prezintă un traumatism cranio-facial, echimoze suborbitare, traumatism toraco-abdominal şi leziuni osteo-articulare. Prognosticul este rezervat din cauza severităţii lezionale, vârstei şi patologiei asociate, precum şi a complicaţiilor posibile', a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: Tânăr în stare gravă după ce a fumat 'vise' la preţ redus Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost dus în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe din Iaşi, în noaptea de joi spre vineri, după ce timp de şase luni a fumat produse etnobotanice.
Iaşi: În stare gravă din cauza şamponului O femeie în vârstă de 68 de ani a fost adusă în stare gravă la?Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, la scurt timp?după ce a utilizat un şampon.
Iaşi: Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă din cauza hipotermiei Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi încearcă de mai bine de cinci ore să salveze viaţa unui bărbat adus în stare de şoc hipotermic.
Iaşi: Spitalul Clinic de Urgenţe Sf Ioan, chemat în instanţă de Tudor Ciuhodaru Medicul deputat Tudor Ciuhodaru a dat în judecată conducerea Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, la câteva săptămâni după ce a primit un avertisment din partea acesteia că a jignit un medic de la SMURD.
Iaşi: Adus la spital după ce a lucrat în frig Un bărbat în vârstă de 38 de ani din oraşul Podu Iloaie a fost adus în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe din Iaşi după ce a lucrat o oră în frig.