Cele mai citite
 


Mubarak, aflat în convalescenţă, se simte bine
miercuri, 17 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele egiptean, Hosni Mubarak, supus unei intervenţii chirurgicale în urmă cu 10 zile într-un spital din Heidelberg /Germania/, se simte bine şi se poate deplasa, a declarat marţi un purtător de cuvânt al instituţiei, citat de AFP.
Acesta nu a dat însă niciun indiciu cu privire la externarea preşedintelui egiptean.

Mubarak, care va împlini în curând 82 de ani, se află în convalescenţă după ce, la 6 martie, a suferit ablaţia vezicii biliare şi rezecţia unui polip al duodenului.

Potrivit unui buletin de sănătate difuzat joia trecută la Cairo, examenele 'au conformat natura benignă a ţesuturilor extirpate'.

Mubarak nu a apărut în public sau la televiziune după operaţie şi nu a fost dată publicităţii nicio fotografie a sa din spital.

Aflat la putere de 29 de ani, preşedintele egiptean şi-a încredinţat prerogativele pe perioada spitalizării premierului Ahmed Nazif. Hosni Mubarak nu a anunţat dacă se va prezenta în alegeri pentru un nou mandat prezidenţial, în 2011. Fiul său Gamal, citat adesea drept succesorul său, nu s-a pronunţat niciodată oficial asupra acestui subiect.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Starea de sănătate a lui Mubarak continuă să se amelioreze după operaţie Starea de sănătate a preşedintelui egiptean Hosni Mubarak, care a fost supus sâmbătă unei intervenţii chirurgicale în Germania, continuă să se amelioreze, a declarat luni ministrul sănătăţii, Hatem al-Gabali, transmite AFP.
Copiii nedeplasabili vor beneficia de şcolarizare la domiciliu Copiii sau elevii nedeplasabili, cu boli cronice, cu sau fără alte deficienţe asociate, şi elevii aflaţi în stare de convalescenţă de lungă durată, după afecţiuni sau traumatisme care au necesitat sau nu intervenţii chirurgicale, tratamente spitaliceşti, care, temporar sau permanent, nu pot frecventa...
Hosni Mubarak, transferat la un spital militar din apropiere de Cairo (presă) Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak a fost transferat la un spital militar din apropiere de Cairo din unitatea medicală în care era internat în staţiunea Sharm El-Sheikh, informează sâmbătă pe site-ul său ziarul egiptean Ahram, citat de Xinhua.
Mubarak este tratat de cancer în Arabia Saudită (presă) Cairo, 2 mar /Agerpres/ - Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak este supus unui tratament medical împotriva cancerului în Arabia Saudită, scrie cotidianul egiptean Al-Akhbar în ediţia de miercuri, contrazicând astfel informaţiile oficiale cu privire la situaţia lui Mubarak.
Silvio Berlusconi a ieşit din spital după operaţia pe cord deschis Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost externat marţi din spitalul San Raffaele din Milano, după operaţia pe cord deschis suferită în urmă cu trei săptămâni, relatează AFP, DPA şi Ansa.
Hugo Chavez se reface "satisfăcător" după operaţie şi a vorbit cu rudele sale (ministrul comunicaţiilor) Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, se recuperează în mod "satisfăcător" în urma intervenţiei chirugicale la care a fost supus marţi la Havana din cauza unei maladii canceroase şi a discutat cu rudele sale, a anunţat vineri ministrul venezuelean al comunicaţiilor, Ernesto Villegas, citat de AFP.