Cele mai citite
 


Misterul scamelor din buric a fost elucidat!
marţi, 10 martie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Un om de ştiinţă din Austria a anunţat că a dezlegat misterul pufului care se adună constant în gaura buricului, relatează site-ul Ananova

Georg Steinhauser, specialist în chimie, a descoperit că în regiunea abdomenului există un tip de păr de care se lipesc scamele, care sunt apoi atrase în buric. Cercetătorul austriac a făcut descoperirea după ce a studiat 503 „recolte” din propriul buric, de-a lungul a trei ani de studii.

El a constatat că mici bucăţi de puf se formează mai întâi pe păr, după care la sfârşitul zilei ajung în adâncitura buricului.
Georg Steinhauser, profesor la Universitatea de Tehnologie din Viena, a precizat că cei care doresc un buric fără mizerie înăuntru trebuie să radă în mod regulat părul din zona abdominală. AGERPRES / (Daniel Duncă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Societatea de Dermatologie va derula şi în această vară campania de depistare precoce a cancerului de piele Societatea Română de Dermatologie (SRD) va derula şi în acest an campania Euromelanoma Day "Protejează-ţi pielea, expune-te la soare informat!", în care medici dermatologi le vor oferi consultaţii gratuite liceenilor din mai multe oraşe şi turiştilor aflaţi pe litoral, informându-i în ceea ce priveşte...
Conferința de Dermatologie ”Zilele Gh. Năstase” are loc la Iași, în perioada 8-10 mai Pe 8-10 mai va avea loc la Iași o nouă ediție a Conferinței de Dermatologie ”Zilele Gh. Năstase”, la Hotel Internațional. Evenimentul de excepție, va reuni personalități importante ale dermatologiei din țară și străinătate.
FABC şi Societatea de Dermatologie vor un proiect de lege prin care cancerul să fie considerat boală profesională Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) şi Societatea de Dermatologie vor să iniţieze un proiect de lege prin care cancerul de piele să fie considerat boală profesională.
Societatea Română de Dermatologie desfăşoară o nouă ediţie a campaniei "Adolescenţa fără acnee" Societatea Română de Dermatologie va desfăşura în perioada 3-30 aprilie a doua ediţie a Campaniei "Adolescenţă fără acnee!" de informare şi educare a tinerilor cu vârsta cuprinsa între 14 şi 17 ani.
Timiş: Clinica Universitară de Dermatologie se va muta în noul sediu, până în septembrie Clinica Universitară de Dermato-Venerologie (CUDV) din Timişoara se va muta până în septembrie într-o nouă locaţie care aparţine municipalităţii şi care a fost complet reparată, transformată şi dotată pentru profilul specific activităţilor care se vor desfăşura aici.
Societatea Română de Dermatologie a lansat Campania "Adolescenţa fără acnee!" Societatea Română de dermatologie (SRD) a lansat luni campania "Adolescenţa fără acnee!", care se va derula în perioada 5 mai - 20 iunie în licee din Bucureşti, Craiova, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Constanţa, Sibiu, Oradea, Iaşi, Timişoara, Braşov.