Cele mai citite
 


Buzău: Nonagenară salvată de un echipaj SMURD
miercuri, 17 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O bătrână de 90 de ani din municipiul Buzău a fost găsită marţi în stare de inconştienţă de un echipaj SMURD, în apartamentul în care locuia singură.
O echipă de descarcerare a spart uşa apartamentului, iar paramedicii i-au acordat primul ajutor după care au transport-o la Spitalul de Urgenţă din Buzău.

'O vecină speriată de faptul că bătrâna nu a dat drumul la uşă a sunat la numărul de urgenţă 112, iar apelul ei s-a dovedit salutar, bătrâna fiind salvată', a spus Marius Sârbescu, din cadrul Biroului de Realaţii Publice al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
IGSU: Peste 400 de persoane asistate medical de paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore Aproape 900 de persoane au fost salvate din diverse situaţii de urgenţă, iar 416 au fost asistate medical de către paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore.
Buzău: Peste 10.000 de intervenţii efectuate de echipajele SMURD în cinci ani de existenţă Echipajele SMURD Buzău au efectuat în cei cinci ani de existenţă 10.663 de intervenţii pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, din februarie 2009 şi până în prezent, paramedicii salvând mii de copii şi adulţi.
Buzău: Peste 2.500 de intervenţii SMURD, în 2012 Echipajele SMURD Buzău au intervenit anul trecut în 2.635 de cazuri medicale, în medie 7,21 pe zi, acordând ajutor medical de urgenţă unui număr de 2.574 de persoane dintre care 2.368 adulţi şi 206 copii.
Teleorman: Intervenţie SMURD la un pacient muşcat de şarpe Un echipaj SMURD a acordat primul ajutor, după apelul telefonic la 112, unei persoane din satul Sericu din nordul judeţului Teleorman, care acuza dureri la gamba stângă în urma muşcăturii unui şarpe.
Teleorman: Echipajele SMURD au intervenit la 60 de evenimente Echipajele Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), înfiinţat recent în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman, au intervenit la sfârşitul săptămânii trecute la aproximativ 60 de evenimente, pentru acordarea primului ajutor şi transportarea pacienţilor...
Sponsorizări ISU în 2015 - Materiale IT, furtunuri, echipamente medicale, materiale de construcţii, televizoare, hârtie igienică Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a publicat marţi pe site sponsorizările primite de inspectoratele teritoriale în anul 2015, materiale de peste 100.000 de lei primind ISU Bucureşti Ilfov, ISU Buzău, ISU Timiş, ISU Suceava şi IGSU.