Cele mai citite
 


Preţurile la medicamente vor creşte cu aproximativ 6,5%
miercuri, 17 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a reiterat, marţi, că preţurile la medicamente nu vor creşte decât cu actualizarea cursului valutar, adică aproximativ 6,5%.
El a precizat că Ministerul Sănătăţii nu doreşte creşterea preţului la medicamente, majorarea care ar urma să se aplice de la 1 aprilie fiind dată de actualizarea cursului valutar la 4,25 lei pentru un euro.

În ceea ce priveşte absenţa din spitale a heparinei, un anticuagulant, Cseke Attila a susţinut că ştie situaţia, că s-a luat legătura cu UNIFARM şi urmează să se găsească o soluţie.

Ministrul Sănătăţii a participat, marţi, la lansarea proiectului umanitar 'avionul sanitar' finanţat din fondurile Fundaţiei pentru SMURD.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cseke Attila: Ministerul Sănătăţii are un plan de restructurare a instituţiilor subordonate Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat luni la Satu Mare că are un plan de restructurare instituţiilor din subordine.
Ministerul Sănătăţii va introduce opt noi substanţe pe lista etnobotanicelor interzise Ministrul sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, joi, că săptămâna viitoare va fi completată lista care conţine plantele, substanţele şi preparatele stupefiante şi psihotrope aflate sub control în România cu un număr de opt noi substanţe cu efect psihoactiv, identificate în ultimele două luni de către experţi...
Ministerul Sănătăţii reduce cu 20% cheltuielile bugetare Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că va reduce cu 20% cheltuielile bugetare aprobate pentru 2010, pentru achiziţionarea de bunuri şi servicii necesare activităţii, suma care se va economisi fiind de 975.989 lei.
Colaborare româno-iordaniană în domeniul oncologic Ministrul Sănătăţii din România, Cseke Attila, a anunţat, luni, la Cluj-Napoca (centru-vest), că ministerul pe care îl conduce şi Ministerul Sănătăţii din Iordania vor încheia un nou acord de cooperare în domeniul medical.
Ministerul Sănătăţii face evaluări ale spitalelor Ministrul sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că trei echipe conduse de secretari de stat ai ministerului fac evaluări ale unităţilor sanitare în vederea descentralizării.
Ministrul Sănătăţii propune reducerea a 1.621 de posturi din sistemul sanitar Ministerul Sănătăţii propune reducerea unui număr de 1.621 de posturi din sistemul sanitar, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, ministrul Cseke Attila.