Cele mai citite
 


Constanţa: Bărbatul reţinut pentru ameninţare cu bombă la Timişoara ar avea probleme psihice
joi, 18 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Constănţeanul Viorel Anghelescu (49 de ani), reţinut, miercuri, de autorităţi, pentru apelul telefonic de ameninţare cu bombă pe aeroportul din Timişoara suferă de afecţiuni psihice, susţin reprezentanţii DIICOT Constanţa.
Potrivit unui comunicat remis presei de DIICOT, Anghelescu urmează să fie adus în cursul zilei la Bucureşti pentru a fi audiat, autorităţile continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de Legea 535/2004, privind prevenirea şi combaterea terorismului.
Două curse internaţionale ce aparţin companiilor Wiz-Air şi Carpatair, care urmau să decoleze de pe Aeroportul Internaţional 'Traian Vuia' Timişoara, pe relaţia Timişoara-Londra, respectiv, Timişoara-Roma, au fost reţinute la sol, miercuri dimineaţă, pentru verificări, în urma unui apel telefonic de ameninţare cu bombă.
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat, au fost verificate aeronavele, iar pasagerii au fost debarcaţi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Samusocial din România oferă asistenţă socială şi medicală de urgenţă pentru aproximativ 5.000 de oameni ai străzii Samusocial din România oferă asistenţă socială şi medicală de urgenţă pentru aproximativ 5.000 de oameni ai străzii din Capitală, a declarat, pentru AGERPRES, directorul executiv al asociaţiei, Sabina Nicolae.
ISU Bucureşti a primit o autospecială care poate interveni în orice colţ al Capitalei, în timp redus Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti a primit marţi, prin Fundaţia SMURD, o autospecială nouă, cu un gabarit mult mai mic decât cel al maşinilor aflate deja în dotare, dar care poate duce la îndeplinire orice fel de misiune, acest prototip fiind util pentru că poate pătrunde pe străduţe...
Gorj: Numărul persoanelor cu afecţiuni psihice, în creştere comparativ cu anul trecut Numărul persoanelor cu probleme psihice din judeţul Gorj este în creştere comparativ cu cel înregistrat anul trecut, în primele nouă luni fiind intrate în evidenţele Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) circa 300 de noi cazuri, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei...
Constanţa: Trupul unui bărbat cu afecţiuni psihice, găsit în fântâna din curtea casei sale Trupul unui sătean din localitatea Istria a fost depistat, marţi, de vecinii lui, în fântâna din curtea casei bărbatului, corpul fiind scos la suprafaţă de pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ''Dobrogea''.
Constanţa: Bolnavii psihic de la Centrul de Sănătate Băneasa, transferaţi în judeţul Vaslui Un număr de 20 dintre cei 56 de pacienţi cu grave probleme psihice spitalizaţi la Centrul de Sănătate Băneasa sunt transferaţi, pe parcursul zilei de vineri, la o unitate medicală din judeţul Vaslui, după ce, prin ordin ministerial, centrul de sănătate constănţean a fost desfiinţat pe 1 aprilie.
DIICOT: Percheziţii în Hunedoara, Cluj, Timişoara şi Bucureşti, pentru prinderea a 100 de traficanţi şi consumatori de droguri Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Hunedoara efectuează joi 46 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Hunedoara, Cluj şi în municipiile Bucureşti şi Timişoara, fiind ridicate 100 de persoane acuzate de consum şi trafic...