Cele mai citite
 


Iaşi: Ministrul Sănătăţii susţine că în 2011 va fi finalizat noul Spital de Urgenţe
joi, 18 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat miercuri, în timpul unei vizite la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sf. Ioan' din Iaşi, că în cursul anului viitor vor fi finalizate lucrările la noul spital judeţean.
Cseke Attila a afirmat că lucrările de construire a Spitalului Clinic de Urgenţe Iaşi reprezintă cea mai importantă investiţie derulată de minister în prezent.

Potrivit demnitarului, există 14 astfel de proiecte, din care speră ca până la sfârşitul anului să fie finalizate 10.

'Ceea ce depinde de noi încercăm să ajutăm. Încercăm să finalizăm tot ce construim, indiferent cine va fi ministru la Finanţe sau la Sănătate' - a susţinut ministrul Sănătăţii, care a solicitat o mai mare implicare din partea autorităţilor locale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Ministrul Sănătăţii, la inaugurarea Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului 'Sf. Spiridon' Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat miercuri la Iaşi, la inaugurarea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului 'Sf. Spiridon', că valoarea investiţiei, realizată cu fonduri ale Ministerului Sănătăţii, se ridică la aproximativ 10,5 milioane de lei.
Iaşi: MS va aloca fondurile necesare finalizării lucrărilor la Institutul Regional Oncologic Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat joi dimineaţă, la Iaşi, că până la sfârşitul anului Institutul Regional de Oncologie va fi pus în funcţiune.
Cseke Attila: Voi continua introducerea de reguli în sistemul de sănătate (interviu) Ministrul sănătăţii, Cseke Attila, a subliniat, în cadrul unui interviu acordat AGERPRES, că trebuie introduse reguli în sistemul de sănătate, care să fie respectate de toţi. Altfel, sistemul nu se va putea situa la nivelul celor din străinătate, a completat el. Ministrul a vorbit şi despre semnarea...
Iaşi: Ministrul Sănătăţii anunţă alocarea de fonduri după comasarea spitalelor Sf. Ioan şi Sf. Spiridon Iaşi, 27 ian /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Iaşi, că Spitalul Clinic de Urgenţă Sfântul Ioan va fi comasat cu Spitalul 'Sf Spiridon'.
Iaşi: Primarul Mihai Chirica a anunţat că va sesiza DNA referitor la amplasamentul Spitalului Regional de Urgenţe Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va depune o plângere penală in rem la DNA, nemulţumit fiind de presiunile care se fac în privinţa amplasamentului viitorului Spital Regional de Urgenţe.
Ministrul Sănătăţii: Decizia alegerii terenului pentru Spitalul Regional Iaşi va fi una pur tehnică, nu politică Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi, că amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţă va fi ales "pur tehnic" şi se speră ca alegerea să fie făcută până la finele lunii octombrie.