Cele mai citite
 


DIICOT: Constănţeanul Viorel Anghelescu suferă de schizofrenie paranoidă
joi, 18 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Minte sanatoasa
 

Procurorii DIICOT au stabilit, miercuri, că Viorel Anghelescu, reţinut pentru apelul telefonic de ameninţare cu bombă pe aeroportul din Timişoara, suferă de schizofrenie paranoidă.

Procurorii au decis ca el să fie internat, sub pază, la spitalul de psihiatrie 'Alexandru Obregia' din Bucureşti, unde va fi supus unei expertize medico-legale neuropsihiatrice.

Urmează ca medicii să stabilească dacă bărbatul are discernământ şi dacă poate fi tras la răspundere.

Surse din cadrul DIICOT au declarat că, în timpul audierilor, bărbatul a fost incoerent, iar procurorii au primit documente medicale de la un spital din Constanţa, care certifică faptul că Viorel Anghelescu este schizofrenic.

Constănţeanul Viorel Anghelescu (49 de ani), reţinut, miercuri, pentru apelul telefonic de ameninţare cu bombă pe aeroportul din Timişoara, a fost audiat, mai multe ore, la sediul DIICOT Bucureşti.

Două curse internaţionale ale companiilor Wiz-Air şi Carpatair, care urmau să decoleze de pe Aeroportul Internaţional 'Traian Vuia' Timişoara, pe relaţia Timişoara-Londra, respectiv, Timişoara-Roma, au fost reţinute la sol, miercuri dimineaţă, pentru verificări, în urma unui apel telefonic de ameninţare cu bombă.

La scurt timp, procurorii au reuşit să identifice autorul acelui apel, în persoana lui Viorel Anghelescu.

În timpul incidentului, două aeronave MiG-21 LanceR de la Baza 71 Aeriană - Câmpia Turzii, aflate în serviciu de poliţie aeriană, au primit ordin de decolare, în conformitate cu procedurile de operare standard, fiind în măsură să intervină în cazul unei potenţiale ameninţări teroriste din aer, a anunţat MApN.

Oficiali din Ministerul Apărării au declarat, pentru AGERPRES, că Viorel Anghelescu nu este ofiţer în rezervă şi nici nu a fost vreodată cadru al MApN.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Autorul alertei cu bombă de la Timişoara va fi internat într-o clinică de specialitate Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis, joi, internarea lui Viorel Anghelescu, autorul apelului telefonic de ameninţare cu bombă de pe aeroportul din Timişoara, pe o perioadă de 30 de zile, într-o clinică de specialitate.
DIICOT: Percheziţii în Hunedoara, Cluj, Timişoara şi Bucureşti, pentru prinderea a 100 de traficanţi şi consumatori de droguri Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Hunedoara efectuează joi 46 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Hunedoara, Cluj şi în municipiile Bucureşti şi Timişoara, fiind ridicate 100 de persoane acuzate de consum şi trafic...
DIICOT: Percheziţii la proxeneţi din Timişoara şi Arad; printre clienţi, un judecător, un poliţist şi DJ Gino Manzotti Procurorii DIICOT efectuează joi dimineaţă 10 percheziţii domiciliare în municipiile Timişoara şi Arad, vizând destructurarea unei grupări ai cărei membri recrutau eleve de liceu pe care le obligau să practice prostituţia, printre clienţi fiind un judecător, un avocat, un medic, dar şi DJ Gino Manzotti...
UPDATE DIICOT: 59 de percheziţii la medici şi farmacişti din Bucureşti, Brăila, Constanţa şi Vrancea Procurorii DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, efectuează, luni, 59 de percheziţii pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Brăila, Constanţa şi Vrancea la farmacişti şi medici acuzaţi că ar fi decontat în mod fraudulos sume mari...
DIICOT: Percheziţii de amploare la Oradea, la un spital, farmacii şi cabinete medicale Procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară au efectuat joi 67 de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Oradea şi în judeţul Bihor, la Spitalul Clinic Municipal "Dr. Gavril Curteanu" Oradea - Secţia Oncologie, mai multe farmacii şi cabinete medicale individuale ale unor medici de familie...
DIICOT: 12 mame-surogat, implicate în traficul cu ovule umane de la Spitalul Athena din Timişoara Procurorii DIICOT au reuşit să identifice, până în prezent, 12 cazuri de mamă-surogat implicate în dosarul de trafic cu ovule umane de la Spitalul Athena din Timişoara, deţinut de cetăţeanul grec Giatras Kostantinos.