Cele mai citite
 


Peste 3.000 de joburi în străinătate, la Târgul de Cariere Medicale
joi, 18 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 3.000 de posturi în străinătate este oferta pentru medicii români a celei de-a VII-a ediţii a Târgului Internaţional de Cariere Medicale, ce se va desfăşura la Bucureşti, în zilele de 20 şi 21 martie.
Majoritatea expozanţilor de la târg sunt agenţii de recrutare care au disponibile posturi în: Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Belgia, Germania, Elveţia, Danemarca, Suedia, Norvegia, Malta, Orientul Mijlociu şi Îndepărtat.

Potrivit organizatorilor, dr. Grzegorz Chodkowski (MedPharmCareers.com) şi Houston NPA, târgul este cel mai mare eveniment de recrutare din domeniul medical şi farmaceutic din Europa şi singurul de acest gen din Europa Centrală şi de Est.

Ediţia din Cluj-Napoca va avea loc în 27 şi 28 martie, la hotel City Plaza.

În această primăvară, pentru prima dată, târgul se va desfăşura şi la Iaşi, în 10 şi 11 aprilie, la hotel Traian.

Pentru cei interesaţi de participarea la târg, este recomandată şi o înscriere online în avans, pe site-ul www.imcdays.org.

Târgul Internaţional de Cariere Medicale din Capitală se va desfăşura la Rin Grand Hotel.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice începe sâmbătă la Bucureşti Cea de a V-a ediţie din România a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice, cel mai mare eveniment de recrutare din domeniul medical şi farmaceutic din Europa, se desfăşoară, sâmbătă şi duminică, la Bucureşti.
Portal de recrutare online în domeniul medical Un portal online de recrutare în domeniul medical - MedPharmJobs.com - va fi lansat în cadrul celei de a VI-a ediţii desfăşurate în România a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice.
Iaşi: 4.000 de locuri de muncă în străinătate oferite la Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice Iaşi, 27 nov /Agerpres/ - Sute de persoane, medici, rezidenţi sau asistenţi medicali au venit, sâmbătă, la cea de-a cincea ediţie a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice organizat la Iaşi, în speranţa că îşi vor găsi un loc de muncă în clinici şi spitale din alte state europene printre...
Peste 4.000 de locuri de muncă pentru medicii români în străinătate Locuri de muncă permanente, dar şi temporare, salarii de la 3.000 de euro în sus sau chiar de 2.000 de lire sterline pe săptămână, oportunităţi de dezvoltare profesională excelente, cursuri de limbă străină pentru familie, asistenţă în procesul de relocare sunt doar câteva dintre avantajele oferite de...
Peste 2.000 de cadre medicale au trecut pragul Târgului Internaţional de Cariere Medicale Peste 2.000 de medici tineri şi medici cu experienţă, farmacişti, asistenţi medicali, dentişti, studenţi la medicină sau proaspeţi absolvenţi au vizitat sâmbătă şi duminică Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice - se arată într-un comunicat de presă remis luni AGERPRES.
A V-a ediţie a Târgului Internaţional de Cariere Medicale Patru mari centre universitare - Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Bucureşti vor găzdui în perioada noiembrie-decembrie cea de a V-a ediţie din România a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice.