Cele mai citite
 


Cutia milei, la secţia 'Prematuri' a Maternităţii din Râmnicu Vâlcea
duminică, 21 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cadrele medicale de la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din Râmnicu Vâlcea apelează la cutia milei pentru a strânge fonduri necesare secţiei ''Prematuri'' din cadrul maternităţii.
'Ştiu de această iniţiativă, nu sunt în măsură să o judec, cert este că situaţia Maternităţii din Vâlcea este deja cunoscută ca fiind una dezastruoasă. Trăim numai din improvizaţii şi cerşetorii financiare. Ne mai ajută Consiliul Judeţean, din când în când. S-au perindat comisii, anchete, o droaie de specialişti care au elaborat strategii, proiecte, soluţii mesianice. Nimic. Pacienţii vin de acasă cu tot ce ar trebui să îi ajutăm noi. Am înţeles că şi în cutia asta a milei s-a strâns doar mărunţiş. Iniţiativa personalului medical este ca aceşti bani să fie strânşi pentru a cumpăra lucruri necesare bebeluşilor', a declarat, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, dr. Marian Stoica.
Datoriile Spitalului de Obstetrică au ajuns la 3,3 milioane lei, ele crescând lunar.
Banii pe care îi alocă CJAS Vâlcea, potrivit directorului maternităţii, sunt folosiţi în proporţie de 90% pentru a plăti salariile personalului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: Spitalul de Obstetrică-Ginecologie a devenit secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, 11 mar /Agerpres/ - Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din Râmnicu Vâlcea a devenit secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă printr-o hotărâre luată vineri, în şedinţă extraordinară de Consiliul Judeţean (CJ).
Vâlcea: Nemulţumiţi de salariile pe luna iulie, salariaţii maternităţii vâlcene au întrerupt activitatea Aproximativ 40 de salariaţi ai fostului Spital de Obstetrică-Ginecologie din Râmnicu Vâlcea, preluat la 1 august de Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU), au întrerupt miercuri lucrul, nemulţumiţi de faptul că şi-au luat doar 80% din salariile aferente lunii iulie.
Vâlcea: Verificarea instalaţiilor electrice la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din Râmnic Consiliul Judeţean Vâlcea a anunţat că a început verificarea instalaţiilor electrice, de alimentare cu apă, canalizare şi incendiu la Spitalul de Obstetrică - Ginecologie din Râmnicu Vâlcea, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele CJ, Ion Câlea.
Vâlcea: Fonduri de peste şapte milioane de lei alocate Spitalului Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea a primit în luna decembrie fonduri pentru plăţi restante de aproximativ şapte milioane de lei, a declarat marţi pentru AGERPRES preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea.
Vâlcea: Fonduri alocate de MS pentru un tomograf la Spitalul Judeţean de Urgenţă Liderul PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu, a făcut un apel Consiliului Judeţean Vâlcea pentru a depune actele necesare astfel încât Spitalul Judeţean de Urgenţă să poată să achiziţioneze un tomograf nou, a cărui valoare a fost aprobată de ministrul Sănăţii.
Vâlcea: Ministerul Sănătăţii a acordat fonduri pentru achiţionarea unei mese de operaţii la SJU Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea a primit de la Ministerul Sănătăţii fonduri pentru achiziţia unei mese de operaţii, a declarat marţi pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea.