Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Bistriţenii au stat în concediu medical aproape 222.000 de zile
duminică, 21 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bistriţenii au stat în concediu medical, în cursul anului trecut, timp de aproape 222.000 de zile, ceea ce însumează peste 600 de ani, iar numărul zilelor de concediu de boală a crescut, faţă de anul 2008, cu circa 7.800 de zile, potrivit datelor furnizate AGERPRES de către Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Bistriţa-Năsăud.
Cele 221.958 de zile de concediu medical au fost acordate în baza a 38.884 de astfel de recomandări venite din partea medicilor, pentru care CJAS a decontat peste 4,5 milioane lei. Pe parcursul anului 2009, doar circa 70 de concedii medicale au fost refuzate la plată.

Numărul de zile de concediu medical a crescut în 2009, faţă de anul precedent, în condiţiile în care numărul de concedii a fost mai mic faţă de 2008. În urmă cu doi ani s-au acordat 42.231 de concedii medicale, numărul acestora a scăzut în anul următor cu 3.347 de concedii.

Având în vedere că numărul angajaţilor din judeţul Bistriţa-Năsăud este mai mic de 60.000 de persoane, rezultă că, în medie, unul din doi bistriţeni a solicitat, anul trecut, concediu de boală, durata acestuia fiind, în general, între cinci şi şase zile.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Medic amendat pentru că a acordat un concediu medical retroactiv Un medic din Năsăud a fost amendat cu 5.000 lei de către Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS ) Bistriţa-Năsăud, pentru că a acordat un concediu medical retroactiv.
Bistriţa-Năsăud:Cheltuielile din sănătate, aproape duble faţă de veniturile încasate din contribuţii în 2015, potrivit CJAS Cheltuielile din sănătate decontate, anul trecut, prin Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Bistriţa-Năsăud au fost aproape duble faţă de valoarea contribuţiilor încasate de la asiguraţi, potrivit datelor prezentate joi, în cadrul unei conferinţe de presă, de către directorul acestei instituţii...
Bistriţa-Năsăud: Medicii de familie cer majorarea numărului de consultaţii zilnice decontate de CJAS Cei peste 140 de medici de familie din judeţul Bistriţa-Năsăud vor ca noul contract pe care îl vor semna cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) să prevadă o majorare a numărului de consultaţii zilnice decontate, de la 21 cât este în prezent la 25, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe...
Bistriţa-Năsăud: Peste 1,6 milioane de lei plătite pentru serviciile medicale efectuate în străinătate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Bistriţa-Năsăud a plătit, în primele cinci luni ale anului, peste 1,6 milioane de lei pentru serviciile medicale de care au beneficiat asiguraţii din judeţ în alte state din Uniunea Europeană, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, directorul acestei...
Bistriţa-Năsăud: CJAS, datorii de 42 milioane lei către furnizorii de servicii medicale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Bistriţa-Năsăud a încheiat anul 2010 cu datorii de 42 milioane lei către furnizorii de servicii medicale, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul acestei instituţii, Vilhelm Szekely.
Bistriţa-Năsăud: Mai puţin de 15% dintre medicii stomatologi din judeţ au contract cu Casa de Asigurări Mai puţin de 15% dintre medicii stomatologi de la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud au încheiat contracte cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), pentru ca pacienţii să poată beneficia de gratuităţi sau reduceri la costul intervenţiilor, potrivit informaţiilor furnizate vineri, într-o conferinţă...