Cele mai citite
 


Călăraşi: Femeie rănită într-un accident rutier, transportată la Bucureşti cu un elicopter SMURD
marţi, 23 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie în vârstă de 36 de ani, din localitatea Roseţi, care a fost rănită luni într-un accident rutier, a fost transportată cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi, Ramona Tudor, victima a fost accidentată pe DN 3B în localitatea Roseţi de un mijloc de transport călători, la volanul căruia se afla un conducător auto în vârstă de 40 de ani.
Femeia a fost accidentată în timp ce traversa drumul prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Victima a fost transportată în comă la Spitalul de Urgenţă Călăraşi, ea suferind fracturi costale şi un traumatism cranio-cerebral acut deschis.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind negativ.
Intervenţia cu elicopterul s-a efectuat în urma solicitării Spitalului de Urgenţă Judeţean Călăraşi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Elicopter SMURD, defectat în curtea Spitalului Judeţean Un elicopter SMURD care trebuia să transporte la Bucureşti un pacient în stare gravă s-a defectat sâmbătă în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare în timp ce încerca să decoleze.
Călăraşi: Bărbat rănit grav într-un accident rutier pe DN 3 Un bărbat de 43 de ani a fost rănit grav, vineri, într-un accident rutier pe DN 3, între localităţile Vişini şi Cuza Vodă.
Vaslui: Cinci persoane rănite într-un accident rutier Cinci persoane au ajuns duminică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după ce au fost implicate într-un accident rutier.
Giurgiu: Un bărbat, transportat cu elicopterul SMURD în capitală în urma unui accident în lanţ ISU Giurgiu a intervenit sâmbătă cu un echipaj de descarcerare şi a solicitat intervenţia unui elicopter SMURD după ce trei autoturisme au fost implicate într-un accident în comuna Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, iar un bărbat care fusese încarcerat avea nevoie urgentă de intervenţie medicală de specialitate...
Călăraşi: Prematur transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală Un copil născut prematur la Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi a fost transportat miercuri cu ajutorul unui elicopter SMURD la un spital din Capitală.
Trei răniţi în accidentul de la Tulcea, transportaţi la spitalele Bagdasar Arseni şi Universitar Trei dintre victimele accidentului de la Tulcea, o femeie şi doi bărbaţi, aduse cu un elicopter al MAI în Capitală, au fost transportate cu ambulanţele la spitalele Bagdasar Arseni şi Universitar.