Cele mai citite
 


Marko Bela: Attila Cseke încearcă să facă o reformă a sistemului de Sănătate
marţi, 23 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, 'încearcă să facă o reformă în acest domeniu, pe care cei care semnează moţiunea privind Sănătatea nu au făcut-o', a precizat, luni, liderul UDMR, Marko Bela.
El a adăugat că apreciază demersul ministrului Cseke de descentralizare a sistemului de sănătate şi de a 'rezolva o serie de probleme majore'.
Liderul UDMR a mai precizat că odată cu venirea primăverii 'a început perioada moţiunilor'.
Deputaţii dezbat, marţi, moţiunea simplă a grupului parlamentar PNL intitulată ''La sănătate nimic nu e sănătos''.
Documentul va fi supus votului în aceeaşi zi. Pentru adoptarea unei moţiuni simple sunt necesare voturile majorităţii deputaţilor prezenţi.
Moţiunea simplă a liberalilor a fost depusă pe 17 martie în plen, după ce, cu o zi înainte, grupul parlamentar al Alianţei PSD+PC a anunţat depunerea moţiunii 'Şeitan - un tsunami PD-L care înghite salariile, pensiile şi locurile de muncă ale românilor'.
În moţiunea PNL se arată că situaţia actuală a sistemului sanitar românesc este cea mai grea din ultimii 20 de ani.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Premierul Boc: Conflictul Cseke-Duţă, pe cale să se rezolve Conflictul dintre ministrul Sănătăţii, Attila Cseke (UDMR) şi preşedintele Casei naţionale a Asigurărilor de Sănătate, democrat-liberalul Attila Cseke, este pe cale să se rezolve, a declarat, luni, premierul Emil Boc, la TVR1.
Nini Săpunaru (PNL): Attila Cseke trebuia să îşi dea demisia mai demult Deputatul liberal Nini Săpunaru consideră că ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, nu trebuia să aştepte până acum pentru a demisiona din funcţie.
Attila Cseke: Nu se închid spitale, dar se vor reorganiza după descentralizare Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a declarat joi, la Oradea, că el nu a vorbit niciodată de închiderea unor spitale, dar că, după descentralizare, autorităţile locale sunt cele care vor hotărî unde şi cum vor avea loc reorganizări ale acestora.
Attila Cseke: MS va susţine terminarea construcţiei unor spitale, unde se justifică investiţia Ministrul sănătăţii, Attila Cseke a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că finalizarea lucrărilor la clădirile viitoarelor spitale judeţene, aflate în diferite stadii de construcţie, reprezintă o prioritate pentru minister.
Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, în vizită în judeţul Arad Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a efectuat joi, o vizită de lucru în judeţul Arad, cu scopul de a lua pulsul sistemului sanitar arădean.
Attila Cseke: UDMR nu va vota moţiunea de cenzură Uniunea Democrată Maghiară din România nu va vota moţiunea de cenzură, ca urmare a unei decizii luate de Grupul parlamentar al UDMR, a declarat, miercuri, ministrul Sănătăţii, Attila Cseke.