Cele mai citite
 


Deputatul Ioan Munteanu crede că niciodată după 1989 Sănătatea nu a fost o prioritate naţională
miercuri, 24 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deputatul independent Ioan Munteanu a susţinut marţi că, niciodată după 1989, domeniul Sănătăţii nu a fost o 'prioritate naţională' decât doar în campaniile electorale.
'Pentru oricine ştie cum au evoluat lucrurile în domeniul Sănătăţii, textul moţiunii nu este decât o dare de seamă asupra activităţii depuse de fostul ministru Eugen Nicolăescu. Am sesizat că în alegerea cuvintelor, a vorbelor s-a depus mult efort', a afirmat ironic deputatul independent în plenul Camerei, care a dezbătut moţiunea simplă privind Sănătatea iniţiată de PNL.

Munteanu a remarcat că semnatarii documentului se referă la o perioadă de timp de 15 luni, în vreme ce mandatul actualului ministru nu are o 'vechime' mai mare de trei luni.

Referindu-se la afirmaţiile din moţiune potrivit cărora domeniul Sănătăţii nu ar fi avut 'culoare politică la sfârşitul lui 2008', deputatul Munteanu a spus: 'Chiar aşa să fi fost domnule Nicolăescu? Chiar n-avea culoare? Nu ştiţi dumneavoastră câţi oameni de calitate, profesori universitari au fost schimbaţi din funcţii, daţi afară şi care s-au judecat cu dumneavoastră?! Dar când n-a avut culoare politică domeniul Sănătăţii?'.

Deputatul independent a adăugat, în glumă, că se 'teme' ca domeniul Sănătăţii să nu ajungă în România la situaţia de a 'conserva', din lipsă de bani, pacienţii pentru a-i trata într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nicolăescu: PNL va depune o moţiune simplă pe sănătate şi cere introducerea noii liste de medicamente compensate Deputatul liberal Eugen Nicolăescu a anunţat vineri, într-o întâlnire cu reprezentanţii asociaţiilor de pacienţi, că PNL va depune o moţiune simplă la adresa Guvernului prin care cere introducerea noii liste de medicamente compensate şi acces la medicamente noi pentru pacienţi.
Cepoi: Păcatul sistemului de sănătate este că fiecare ministru a început o reformă şi niciuna nu s-a finalizat Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, a declarat, marţi, la preluarea mandatului, că va continua proiectele pe care le-a început la MS în calitate de secretar de stat, o prioritate fiind legea sănătăţii, şi a recunoscut că noua sa funcţie reprezintă cea mai grea sarcină.
Politicienii dau prioritate problemelor economice şi în 2011 - grupaj II Bucureşti, 3 ian /Agerpres/ - Reprezentanţi ai Puterii şi Opoziţiei au indicat aproape aceleaşi priorităţi pentru 2011, dar se gândesc la formule diferite de guvernare care să le pună în aplicare.
Politicienii dau prioritate problemelor economice şi în 2011 Bucureşti, 24 dec /Agerpres/ - Reprezentanţi ai Puterii şi Opoziţiei au indicat aproape aceleaşi priorităţi pentru 2011, dar se gândesc la formule diferite de guvernare care să le pună în aplicare.
Crin Antonescu: Este de dorit cu prioritate ca Ministerul Finanţelor să revină PNL în viitorul Guvern USL Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Crin Antonescu, copreşedinte al Uniunii Social Liberale (USL, alianţă, la guvernare), a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că, din punctul său de vedere, este de dorit cu prioritate ca Ministerul Finanţelor să revină liberalilor în situaţia în...
Medicamentele esenţiale - prioritate a ministrului Vlad Voiculescu Asigurarea medicamentelor esenţiale reprezintă una dintre priorităţile noului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.