Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Elev, bătut de un coleg în curtea şcolii
miercuri, 24 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un elev de 14 ani de la Şcoala Grigore Alexandrescu din Târgovişte a ajuns, marţi, la spital, după ce s-a luat la bătaie cu un coleg, în timpul pauzei, în curtea şcolii.
Băiatul a fost lovit cu pumnul în zona feţei de către un coleg tot de 14 ani. La acest moment nu se ştie de la ce a pornit altercaţia dintre cei doi. Directoarea şcolii l-a dus pe cel lovit la Spitalul Judeţean Târgovişte, unde medicii i-au acordat primele îngrijiri medicale şi au spus că lovitura a provocat un hematom în zona ochiului, dar vederea elevului nu este în pericol.
Mama elevului lovit a fost anunţată despre ceea ce s-a întâmplat şi a venit la spital, îngrijorată de starea de sănătate a băiatului.
''În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale şi dacă tinerii implicaţi în altercaţie vor depune plângere, se vor face cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe'', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Ioana Preda.
O anchetă în acest caz va fi demarată şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Anchetă la Spitalul Judeţean Târgovişte după ce un tânăr a murit de gripă AH1N1 Conducerea Spitalului Judeţean Târgovişte a dispus o anchetă internă, după ce un tânăr de 27 de ani a murit din cauza gripei AH1N1, cunoscută popular sub denumirea de gripă porcină.
Dâmboviţa: DSP a anchetat cazul bătrânului ajuns la Spitalul Judeţea cu larve în rănile de la picior Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa a efectuat o anchetă în cazul bătrânului ajuns de la un centru social la Spitalul Judeţean Târgovişte cu larve în răni la picior, a descoperit mai multe nereguli şi a trimis concluziile Colegiului Medicilor.
Dâmboviţa: Lipsă de medici la Spitalul Judeţean Târgovişte; aproape 100 de posturi sunt vacante Spitalul Judeţean Târgovişte se confruntă cu o mare deficienţă de medici, fiind vacante 97 de posturi, iar cea mai gravă situaţie este la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, managerul unităţii medicale, Claudiu Dumitrescu.
Dâmboviţa: Restricţii de vizitare a bolnavilor la Spitalul Judeţean Târgovişte, în condiţiile creşterii numărului cazurilor de viroze şi gripă La Spitalul Judeţean Târgovişte, din cauza numărului de crescând de cazuri de gripă şi viroze, s-au luat măsuri excepţionale în privinţa vizitelor, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.
Dâmboviţa: Spitalul Judeţean Târgovişte a fost reabilitat cu fonduri europene Spitalul Judeţean Târgovişte a fost reabilitat printr-un proiect cu fonduri europene de 83 de milioane de lei, la inaugurarea de marţi fiind prezent premierul Victor Ponta.
Dâmboviţa: Bătrân cu larve în răni la picior, adus la Spitalul Judeţean Târgovişte de la un centru social Un bătrân de 67 de ani cu larve în răni de la picior a ajuns la Spitalul Judeţean Târgovişte de la Centrul de Asistenţă Medico Socială Bucşani din judeţul Dâmboviţa.