Cele mai citite
 


Vrancea: Şase abatoare autorizate pentru sacrificarea mieilor de Paşti
miercuri, 24 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şase abatoare din judeţul Vrancea au primit autorizare de la Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor pentru sacrificarea mieilor în perioada Sărbătorilor Pascale.
Sacrificarea mieilor ar urma să înceapă din 24 martie, la abatoarele autorizate sau în punctele special amenajate de autorităţile locale şi care au primit avizul DSVSA Vrancea.
Conducerea DSVSA a precizat că, până în prezent, există o singură solicitare de la Primăria Vidra pentru amenajarea unui punct de sacrificare temporar. 'Deocamdată, avem o singură solicitare din partea Primăriei Vidra pentru amenajarea unui spaţiu temporar de sacrificare a mieilor. Echipele de control verifică dacă sunt respectate condiţiile necesare prevăzute de lege', a spus directorul Luminiţa Deliu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: DSVSA interzice vânzarea cărnii de miel pe tarabe Crescătorii de oi din judeţul Vrancea solicită mai mult spaţiu pentru comercializarea cărnii de miel în Piaţa Moldovei din Focşani.
Suceava: DSVSA a încheiat campania aeriană de vaccinare antirabică a vulpilor Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Suceava a încheiat campania aeriană de vaccinare antirabică a vulpilor din fonduri de vânătoare din judeţ, iar distribuţia manuală a dozelor de imunizare în zonele împădurite limitrofe localităţilor va fi realizată de medicii veterinari...
Vrancea: Verificări ale inspectorilor sanitar-veterinari la abatoare Inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Vrancea au început, vineri, verificări la toate abatoarele şi unităţile de procesare din judeţ, în contextul scandalului cărnii de cal, etichetată ca fiind de vită.
Tulcea: Furnizorii locali din programul guvernamental "Lapte şi corn", în atenţia Consiliului Judeţean Prefectura judeţului Tulcea va înainta Consiliului Judeţean (CJ) raportul întocmit de Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) cu privire la neregulile constatate în anul şcolar 2015-2016 în derularea programului guvernamental 'Lapte şi corn'.
Tulcea: DSVSA confirmă prezenţa antraxului în Casimcea Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) din Tulcea a reuşit marţi să izoleze bacilul antrax în analizele de laborator efectuate pe carnea sechestrată la finele săptămânii trecute dintr-o gospodărie privată din comuna Casimcea.
Gorj: Măsuri sanitar-veterinare intensificate în perioada sărbătorilor de iarnă Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj va intensifica acţiunile de supraveghere sanitar-veterinară în perioada 10-31 decembrie, în scopul prevenirii apariţiei toxiinfecţiilor alimentare şi a oricăror alte probleme de igienă şi siguranţă alimentară în perioada sărbătorilor...