Cele mai citite
 


Argeş: Copil în stare gravă, după o tentativă de sinucidere
miercuri, 24 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil în vârstă de 11 ani din comuna argeşeană Ungheni, aflat în stare gravă în urma unei tentative de sinucidere, a fost transportat marţi cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti.
Potrivit primelor concluzii ale anchetei, băiatul, elev în clasa a cincea, a încercat să se spânzure de o grindă aflată în podul casei, din motive încă necunoscute.
A fost surprins de mama lui, care a încercat să îl salveze, dar sfoara s-a rupt şi copilul a căzut în cap de la o înălţime de circa trei - patru metri.
În urma căderii de la înălţime, băiatul a suferit un traumatism cranian sever, fiind transportat e urgenţă la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.
Întrucât starea pacientului era foarte gravă, medicii au solicitat intervenţia unui elicopter SMURD, care l-a transportat la Spitalul Bagdasar din Bucureşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Nou-născut aflat în stare gravă, transportat cu elicopterul la Bucureşti Un nou-născut aflat în stare gravă a fost preluat miercuri de un elicopter SMURD de la Piteşti şi a fost transportat la un spital din Bucureşti, unde va fi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.
Argeş: Un copil de doi ani este în stare gravă după ce a ingerat o substanţă toxică Un copil în vârstă de doi ani, aflat în stare gravă după ce a ingerat o substanţă toxică, va fi transferat sâmbătă cu un elicopter SMURD de la Spitalul de Pediatrie din Piteşti la o unitate medicală din Bucureşti.
Băiatul din Ungheni, cu tentativă de suicid, se află la terapie intensivă Băieţelul de 11 ani care a fost adus de un echipaj SMURD, la Spitalul 'Bagdasar Arseni', ca urmare unei tentative de suicid se află la terapie intensivă.
Argeş: Copil de şapte luni în stare gravă - transportat la Bucureşti cu elicopterul Un copil în vâstă de şapte luni din oraşul Mioveni, care a fost resuscitat în urma unui stop cardio-respirator şi a fost transportat la Spitalul de pediatrie din Piteşti, va fi transferat vineri cu un elicopter la o unitate medicală din Bucureşti.
Copii bolnavi din cauza unei bacterii sunt internaţi la Spitalul Marie Curie; unul a murit Şapte copii - unul din Bucureşti, şase din Argeş - sunt internaţi la Spitalul "Marie Curie" în stare gravă din cauza unei bacterii, iar un alt copil a murit din aceeaşi cauză, au declarat, pentru AGERPRES, surse medicale.
Copilul intoxicat din judeţul Argeş a ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu Un copil în vârstă de doi ani, din Piteşti, aflat în stare gravă după ce a ingerat o substanţă toxică, a ajuns cu un elicopter SMURD la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" din Capitală.