Cele mai citite
 


Băiatul din Ungheni, cu tentativă de suicid, se află la terapie intensivă
joi, 25 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Băieţelul de 11 ani care a fost adus de un echipaj SMURD, la Spitalul 'Bagdasar Arseni', ca urmare unei tentative de suicid se află la terapie intensivă.
Purtătorul de cuvânt al spitalului, Florin Bica, a declarat pentru AGERPRES că băieţelul este în stare gravă, are o fractură de coloană cervicală, este intubat şi urmează să fie supus mai multor investigaţii, între care un RMN pentru a evidenţia ce anume este fracturat la coloana cervicală.

Băiatul, elev în clasa a V-a, din comuna argeşeană Ungheni, a fost transportat marţi la Bucureşti, după ce a încercat să se spânzure de o grindă aflată în podul casei, din motive încă necunoscute. El a fost surprins de mama sa, care a încercat să îl salveze, dar sfoara s-a rupt şi copilul a căzut în cap de la o înălţime de circa trei - patru metri.

În urma căderii de la înălţime, băiatul a suferit un traumatism cranian sever, fiind transportat e urgenţă la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. Întrucât starea pacientului era foarte gravă, medicii au solicitat intervenţia unui elicopter SMURD, care l-a transportat la Spitalul ''Bagdasar Arseni'' din Bucureşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul Bagdasar Arseni: O pacientă va fi externată; doi răniţi au stare ameliorată, alţi doi, în stare gravă Bucureşti, 13 nov /Agerpres / - Patru răniţi în urma incendiului din clubul Colectiv se află internaţi pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Bagdasar Arseni, doi dintre aceştia având o stare ameliorată, alţi doi fiind în stare gravă, a declarat vineri, pentru AGERPRES, medicul Mircea Carantino...
Spitalul Bagdasar Arseni: Starea unui rănit, aflat la terapie intensivă, s-a agravat Starea unui rănit aflat în terapie intensivă s-a agravat, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni, Florin Bica.
Unitate mobilă SMURD inaugurată la Spitalul Bagdasar Arseni O nouă unitate mobilă de terapie intensivă SMURD, cea de-a patra de acest fel din Bucureşti, a fost inaugurată marţi la Spitalul Bagdasar Arseni.
Doi răniţi în accidentul de la Tulcea, la terapie intensivă, la Spitalul Universitar; unul dintre ei va fi operat Doi bărbaţi răniţi în accidentul de la Tulcea, în vârstă de 20, respectiv, 31 de ani, au ajuns, vineri, la Spitalul Universitar din Capitală.
Satu Mare: Elicopter SMURD, defectat în curtea Spitalului Judeţean Un elicopter SMURD care trebuia să transporte la Bucureşti un pacient în stare gravă s-a defectat sâmbătă în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare în timp ce încerca să decoleze.
Mai sunt internate 12 din cele 29 de persoane accidentate în Muntenegru Şase persoane rănite în accidentul din Muntenegru mai sunt internate la Spitalul de Urgenţă Floreasca, două la Terapie Intensivă şi patru pe secţii, a declarat luni, pentru AGERPRES, dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului.