Cele mai citite
 


Cabinete medicale pentru persoanele aflate în dificultate din sectorul 6 al Capitalei
joi, 25 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Persoanele cu venituri reduse din sectorul şase al Capitalei pot apela, începând de miercuri, la serviciile a două cabinete medicale, unul de stomatologie şi unul de oftalmologie.
Centrul Socio-Medical, inaugurat de primarul Cristian Poteraş, este destinat acordării de asistenţă medicală de specialitate, gratuită sau parţial subvenţionată, pentru persoane aflate în dificultate, cu domiciliul pe raza Sectorului 6.
Medicii care acordă consultaţii sunt specialişti, iar aparatura cu care cabinetele au fost dotate este de ultimă generaţie, achiziţionată de la firme prestigioase pe plan internaţional.
Serviciile oferite la cabinetul stomatologic sunt: terapie, chirurgie, implantologie, ortodonţie şi estetică dentară, iar programul de lucru este de luni până vineri, între orele 9.00 - 20.00. În funcţie de solicitări, cele două cabinete pot fi deschise şi sâmbăta.
''Statisticile ne arată că numărul bucureştenilor care nu au acces la astfel de servicii medicale este mare din cauza costurilor ridicate. Venim în sprijinul tuturor celor care nu îşi puteau permite să achite acele costuri, într-o primă fază prin intermediul acestui centru socio-medical, urmând ca în perioada următoare să mai deschidem încă patru astfel de centre'', a declarat primarul Cristian Poteraş.
Serviciile medicale prestate în Centrul Socio - Medical sunt gratuite atât pentru persoanele aflate în evidenţele Direcţiei de Asistenţă Socială, cât şi pentru locuitorii Sectorului 6 care au un venit pe membru de familie de maxim 705 lei/lunar, cei care câştigă mai mult primind reduceri substanţiale pentru consultaţii şi tratamente.
Sumele vor fi stabilite pe baza unei documentaţii care trebuie depuse la Serviciul Ajutor Social din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Sector 6.
Noul centru socio-medical funcţionează în incinta Complexului de Servicii Sociale Sf. Nectarie, din cartierul Militari, iar detalii pot fi obţinute la Serviciul Ajutor Social, tel. 021/410.30.20 sau direct la cabinetele medicale, tel. 021/569.10.33, int. 419.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Asistenţă medicală privată gratuită, în Mamaia Spitalul Privat ISIS a inaugurat luni, 3 decembrie, un Centru medical multifuncţional, cu spitalizare de zi gratuită, în staţiunea Mamaia.
Braşov: Centru de pediatrie inaugurat de o reţea privată cu 90% din medici de la spitalul de specialitate de stat Un Centru de pediatrie care oferă pacienţilor asistenţă medicală non-stop a fost inaugurat joi, la Braşov, de o reţea privată de sănătate, în unitate urmând să lucreze în proporţie de 90% specialiştii de la Spitalul de Copii din municipiu, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Maria Mitrică, coordonatoarea...
Peste o mie de persoane au beneficiat de servicii medicale gratuite în sectorul 6 De la inaugurarea proiectului ''Centre Socio-medicale'', peste o mie de cetăţeni din sectorul 6 au beneficiat de tratamente stomatologice şi oftalmologice gratuite sau subvenţionate în cele două cabinete date până acum în folosinţă.
Asistenţa medicală pe litoralul bulgăresc costă cel puţin 40 euro (presă) Asistenţa medicală în staţiunile de pe litoralul bulgăresc costă cel puţin 40 euro, scrie marţi cotidianul sofiot Monitor. Sute de medici închriază nişte camere la hotelurile de pe litoral, amenajând nişte cabinete medicale improvizate. Dacă vreun turist ar avea nevoie de asistenţa medicală, el ar putea...
Cabinete de medicină tradiţională chineză, deschise la Centrul social Sf. Nectarie Două cabinete de medicină tradiţională chineză au fost deschise marţi în incinta Centrului social Sf. Nectarie, din strada Uverturii, cu scopul de a acorda asistenţă medicală persoanelor bolnave de diabet cu domiciliul în sectorul 6.
Policlinică socială, în sectorul 3 Un complex multifuncţional care va pune la dispoziţie servicii socio-medicale persoanelor asistate din sectorul 3 se va dezvolta în actualul centru social din strada Rm. Sărat, potrivit unei decizii votate luni de către consilierii locali.