Cele mai citite
 


Medicul lui Michael Jackson ar putea să-şi piardă licenţa
joi, 25 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Medical din California a solicitat marţi retragerea licenţei de practicare a medicinei pentru fostul medic al lui Michael Jackson, Conrad Murray, judecat pentru circumstanţele în care s-a produs moartea starului pop, informează Reuters.
Avocatul general al Californiei, Jerry Brown, a depus această cerere la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles.

Conrad Murray era medicul personal al lui Michael Jackson înaite de moartea acestuia la 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma administrării unui medicament anestezic foarte puternic, Propofol.

Medicul a recunoscut în cadrul anchetei că i-a administrat Porpofol lui Michael Jackson, dar a precizat că nu a fost primul medic care i-a oferit acest medicament pentru a-l ajuta să adoarmă. Propofolul este un anestezic foarte puternic ce este folosit de obicei în cazul unor intervenţii chirurgicale.

'Acuzatul a recunoscut că i-a administrat o doză letală de Propofol pacientului Michael Jackson, doză ce a dus la moartea acestuia. Această greşeală profesională a pus în pericol viaţa pacientului şi din acest motiv este nevoie să fie luate măsuri pentru a-i proteja pe ceilalţi potenţiali pacienţi', se precizează în cerere.

Conrad Murray, un medic cardiolog angajat de către Michael Jackson în mai 2009 pentru a-l pregăti pentru serie de concerte anunţate la Londra, a pledat nevinovat. El va fi judecat în stare de libertate după plata unei cauţiuni de 75.000 de dolari şi ar putea fi condamnat la 4 ani de închisoare în cazul în care va fi găsit vinovat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicul lui Michael Jackson nu le-a spus medicilor de la Urgenţe că i-a administrat starului propofol (proces) Medicii care au încercat să-l resusciteze pe Michael Jackson la spitalul din Los Angeles la care acesta a fost transportat de urgenţă în ziua morţii au depus mărturie luni că doctorul personal al cântăreţului nu le-a spus niciodată că i-ar fi dat anestezicul propofol pentru a-l ajuta să doarmă, relatează...
Michael Jackson 'ar fi putut fi salvat' (cardiolog martor la proces) Michael Jackson 'ar fi putut fi salvat' dacă ar fi primit îngrijiri adecvate, a afirmat un medic cardiolog la procesul împotriva doctorului Conrad Murray, care se desfăşoară la Los Angeles. Apărarea a anunţat că a abandonat teza autoingerării de propofol, anestezicul care a provocat moartea cântăreţului...
Michael Jackson avea intenţia să construiască un spital pentru copii Michael Jackson dorea să construiască cu banii pe care i-ar fi câştigat din concertele de la Londra un spital pentru copiii care, ca şi el, 'n-au avut copilărie', potrivit unei înregistrări difuzate la procesul împotriva doctorului regelui muzicii pop, Conrad Murray, relatează 20minutes.ch.
Băiatul lui Michael Jackson nu va trebui să depună mărturie în procesul împotriva doctorului Murray Procesul celebrului medic Murray, acuzat că a provocat moartea lui Michael Jackson prin injectarea unei supradoze de propofol, a început în Statele Unite, în faţa Curţii Superioare din Los Angeles, informează site-ul closermag.fr.
Excesul de medicamente i-a grăbit sfârşitul lui Michael Jackson Los Angeles, 1 iulie /Agerpres/ - Michael Jackson lua medicamnte pentru a fi în formă în vederea programului încărcat pe care urma să-l aibe prin lansarea seriei de concerte anunţate, la Londra, a afirmat joi un avocat al familiei sale, la câteva ore după anunţul privind decesul starului pop.
Copiii lui Michael Jackson au fost şocaţi să-şi vadă tatăl în agonia morţii (martor) Şeful securităţii lui Michael Jackson a povestit miercuri, în a doua zi a procesului pentru omor involuntar al medicului Conrad Murray, că copiii regelui pop au văzut, vizibil şocaţi, trupul în agonie al tatălui lor, înainte ca acesta să fie spitalizat în ziua decesului, relatează AFP şi AP.