Cele mai citite
 


Gorj: Campanie de donare de sânge, iniţiată de jandarmi
joi, 25 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Angajaţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi 'Tudor Vladimirescu' participă, în această perioadă, la o campanie de donare de sânge, iniţiată la nivelul unităţii.
Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Alin Ivan, a precizat că iniţiativa acestei campanii aparţine jandarmilor din Detaşamentul 1 Jandarmi Mobil, care au dorit să dea un exemplu tuturor celor care nu au donat sânge niciodată, sugerându-le totodată că un asemenea gest poate salva vieţi.
'Astfel de acţiuni au avut loc şi când au fost adresate apeluri umanitare în unitate, pentru colegii noştri din alte unităţi de jandarmi sau membrii familiilor acestora, care au avut nevoie de ajutorul nostru pentru realizarea unor transfuzii sau intervenţii chirurgicale de urgenţă. Sperăm ca exemplul nostru să fie împărtăşit de toţi cei care doresc să ajute alte persoane, întrucât cei aflaţi în suferinţă au nevoie de o şansă la viaţă, iar noi le-o putem oferi', a precizat Alin Ivan.
Campania de donare de sânge a început marţi şi se va finaliza în luna aprilie. Aceasta nu este prima acţiune de acest gen la care participă jandarmii gorjeni, ei fiind prezenţi la mai multe campanii naţionale de donare de sânge.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prefectura Galaţi a demarat o campanie de donare de sânge Galaţi, 20 iul /Agerpres/- Instituţia Prefectului - judeţul Galaţi a demarat miercuri o amplă campanie de donare de sânge, care se va desfăşura până la finele acestui an, acţiune în care sunt angrenate structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării Naţionale.
Campanie de donare de sânge la Politehnică, organizată de UNSR Studenţii vor putea dona sânge până pe 1 aprilie, între orele 8,30 - 12,30, la centrul special amenajat în clădirea Rectoratului Universităţii Politehnica din Bucureşti, în cadrul unei campanii organizate de Asociaţia Studenţilor din Politehnică în parteneriat cu Uniunea Naţională a Studenţilor din România...
Campanie de donare de sânge, între 27 şi 29 iunie, într-un mall bucureştean Campania "Dăruieşte timp, donează sânge!" se va desfăşura între 27 şi 29 iunie, într-un mall bucureştean, ocazie cu care locuitorii Capitalei pot dona sânge la unităţile mobile special amplasate la intrarea principală a centrului comercial, informează un comunicat transmis miercuri AGERPRES.
Harghita: Campanie de donare de sânge a vânătorilor de munte Miercurea Ciuc, 5 feb /Agerpres/- Vânătorii de munte harghiteni participă, joi şi vineri, la Miercurea Ciuc, la o campanie de donare de sânge, cu scopul de a veni în sprijinul Centrului Judeţean de Transfuzii Sanguine care, la începutul anului, înregistrează mai puţine donări decât de obicei.
Campanie de donare de sânge, sâmbătă în Parcul Herăstrău Ziua Mondială a Donatorilor de Sânge va fi celebrată sâmbătă în Parcul Herăstrău de Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională, Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti, cu sprijinul Ministerului Sănătăţii, printr-un eveniment şi o campanie mobile de donare sub deviza "Donează sânge pentru cele...
Campanie de donare de sânge organizată de DGASMB şi Asociaţia REACT Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti şi Asociaţia REACT organizează, pe 6 octombrie, o campanie de donare de sânge, în strada Academiei nr. 3-5.