Cele mai citite
 


Iaşi: Deţinutul cu dublă tentativă de suicid a murit
vineri, 26 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un deţinut de la Penitenciarul din Botoşani, adus la Spitalul Universitar 'Sfântul Spiridon' din Iaşi cu gâtul tăiat, a murit după ce a sărit de la primul etaj al Clinicii ORL.
Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost adus în urmă cu două zile la Clinica a ORL a Spitalului Universitar 'Sfântul Spiridon' din Iaşi după ce a încercat să îşi secţioneze jugulara, cu ajutorul unui briceag, pe fondul unor neînţelegeri cu colegii de celulă. El a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge în în grupul sanitar.
Prof.univ.dr Vasile Cosntinescu, şeful Clinicii ORL a Spitalului Universitar Sfântul Spiridon din Iaşi a declarat că bărbatul a fost internat cu diagnosticul plagă tăiată cervicală.
După ce a fost operat şi stabilizat, deţinutul a fost dus în salon, sub supravegherea gardianului şi a asistentelor.
Joi, la prânz, el a profitat de neatenţia acestora şi s-a aruncat de la etaj. În cădere, corpul s-a izbit de un autoturism parcat sub fereastră.
'Au încercat să-l prindă, dar nu au reuşit să îi apuce decât piciorul. Fiind o persoană masivă, de aproximativ 100 de kilograme, care se zbătea, nu au reuşit să-l ţină bine', a explicat prof.univ.dr. Vasile Costinescu.
Deţinutul a murit la scurt timp după ce cadrele medicale au încercat să îi salveze viaţa pentru a doua oară.
Bărbatul ispăşea o pedeapsă de şase ani şi jumătate de închisoare pentru tentativă de omor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Deţinut adus la spital după ce a încercat să se sinucidă Un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi a fost adus la Spitalul Sfântul Spiridon pentru îngrijiri medicale, după ce a încercat să se sinucidă.
Iaşi: O femeie a murit după a treia intervenţie de chirurgie estetică O femeie în vârstă de 30 de ani, care a fost adusă în stare gravă la Spitalul Universitar ''Sfântul Spiridon'' din Iaşi după ce a suferit o intervenţie de chirurgie estetică la sâni, la o clinică privată din municipiu, a murit în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă.
Iaşi: În comă, după operaţia de mărire a sânilor O femeie în vârstă de 30 de ani a fost adusă în stare gravă la Spitalul Universitar 'Sfântul Spiridon' din Iaşi, după ce a suferit o intervenţie de augmentare a sânilor la o clinică privată din municipiu.
Iaşi: Tentativă de suicid la 89 de ani, din cauza diminuării pensiilor Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi au constatat cu surprindere că două femei în vârstă au decis să îşi pună capăt zilelor de teamă că vor muri de foame.
Iaşi: Pompier electrocutat în timpul unei misiuni de salvare Un pompier din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţe Iaşi a fost adus, la Spitalul Universitar Sfântul Spiridon din Iaşi, după ce a fost electrocutat în timpul unei misiuni de salvare.
Iaşi: O nouă prelevare de organe la Spitalul 'Sfântul Spiridon' Un bărbat în vârstă de 54 de ani din judeţul Botoşani, aflat în moarte clinică, a reuşit să salveze vieţile mai multor persoane, după ce rudele acestuia au acceptat ca organele şi ţesuturile acestuia să fie prelevate şi transplantate.