Cele mai citite
 


Brăila: Mieii nu îndeplinesc condiţiile de sacrificare pentru Paşte
vineri, 26 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mieii nu îndeplinesc condiţiile de sacrificare pentru Paşte, respectiv greutatea minimă de 8-10 kg, din cauză că anul acesta Sărbătorile Pascale cad devreme, iar iarna a fost una foarte lungă şi grea, a afirmat directorului coordonator al Direcţiei Sanitar-Veterinare DSV) Brăila, Dragoş Frigioiu.
'Mieii sunt prea tineri, nu îndeplinesc condiţiile de sacrificare, care prevăd că trebuie să aibă între 8-10 kg. Efectivul de miei care poate fi sacrificat este unul foarte redus faţă de anii precedenţi şi nu putem decât să sperăm că se va satisface necesarul de carne de miel pentru judeţul Brăila, atât prin punctele de sacrificare, cât şi direct din supermarket-uri', a precizat directorul DSV.
Informaţia a fost făcută publică joi, în cadrul Colegiului Prefectural care a avut ca temă de discuţie măsurile de supraveghere sanitar-veterinare, care vor fi întreprinse în perioada premergătoare şi în timpul Sărbătorilor Pascale, în domeniul igienei şi sănătăţii publice sanitar-veterinare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ISU Brăila: Acordarea asistenţei de urgenţă, întârziată de necontractarea serviciului pentru deszăpezirea drumurilor Acordarea asistenţei medicale de urgenţă în iarna care s-a abătut asupra judeţului Brăila la sfârşitul lunii decembrie a fost întârziată din cauză că, la nivelul Consiliului Judeţean Brăila, nu a fost închiat un contract încheiat pentru deszăpezirea drumurilor judeţene, potrivit unui raport făcut public...
Brăila: Şapte persoane au încercat să se sinucidă de Paşte Şapte brăileni au încercat să se sinucidă de Paşte, însă au fost găsiţi la timp de prieteni şi familie şi salvaţi de Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila, care a fost suprasolicitat zilele acestea.
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj 2) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Brăila: Nouă localităţi din judeţ sunt în continuare fără curent electric Nouă localităţi din judeţul Brăila sunt în continuare fără curent electric, după cum a informat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.
Brăila: Cinci oameni fără adăpost preluaţi de pe străzi de Ambulanţă de la instalarea gerului Cinci persoane fără adăpost au fost preluate de pe străzi de Ambulanţă de la instalarea gerului în judeţul Brăila şi duse la spital pentru îngrijiri medicale, iar după ce starea lor a fost stabilizată, pacienţii au fost transportaţi la adăposturile de noapte ale Primăriei Brăila.
Brăila: Avertisment dat de DSP Spitalului Judeţean pentru lipsa de igienă Spitalul Judeţean Brăila a primit avertisment din partea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), pentru lipsa de igienă din secţii şi grupuri sanitare, după ce inspectorii sanitari au constatat că mai mult de jumătate din secţiile spitalului sunt neigienizate.