Cele mai citite
 


Andrei Alexandru: Cred că dl Văcăroiu va reveni la serviciu peste două luni
vineri, 26 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Andrei Alexandru, fost purtător de cuvânt al ex-preşedintelui Senatului Nicolae Văcăroiu, crede că acesta va reveni în aproximativ două luni la serviciu, după ce joi a suferit o intervenţie pe cord.
Andrei Alexandru, care a fost operat şi el în urmă cu un an şi jumătate pe cord, a vorbit cu preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, înainte ca acesta să se opereze.
'Am vorbit cu dl Văcăroiu, care m-a rugat să-i împărtăşesc din propria experienţă, pentru că am suferit o operaţie identică cu a dânsului, acum un an şi jumătate. Principala lui preocupare a fost legată de momentul întoarcerii la serviciu. L-am asigurat că, la o lună după operaţie, va cere să i se aducă lucrări acasă şi, după două luni, va merge personal la serviciu. Domnul Văcăroiu s-a arătat foarte optimist şi, mai ales, încrezător în echipa profesorului Brădişteanu cu care este bun prieten de familie', a declarat joi, pentru AGERPRES, Andrei Alexandru.
Potrivit acestuia, problemele cardiace ale fostului său şef sunt, cel mai probabil, cauzate de stresul muncii pe care depus-o de-a lungul anilor. 'Cei care fac cu adevărat politică, suferă consecinţe din punct de vedere al sănătăţii', a adăugat consilierul senatorial.
Preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe cord, joi, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Medicul Şerban Brădişteanu a declarat pentru AGERPRES, înainte de efectuarea intervenţiei chirurgicale, că se va interveni pe cord deschis şi se vor monta câteva bypass-uri.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
REPORTAJ/Peste 150.000 de pacienţi şi numeroase tehnici noi în transplantul cardiac, la Institutul de Boli Cardiovasculare Târgu Mureş Institutul de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) din Târgu Mureş a avut, în cei 20 de ani de activitate, peste 150.000 de pacienţi, au fost realizate 55 de transplanturi cardiace şi s-au introdus unele tehnici în premieră în România, graţie unor cercetări începute încă din anii '50...
Şerban Brădişteanu: Cornel Dinu va fi operat pe cord deschis după ce zona de infarct va fi bine delimitată Cornel Dinu are o evoluţie favorabilă şi va fi operat pe cord dar numai după ce zona de infarct va fi bine delimitată şi se va stabili dimensiunea acestuia, a declarat miercuri pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.
Dr. Şerban Brădişteanu :Operaţia pe cord la care a fost supus Nicolae Văcăroiu a decurs normal Intervenţia pe cord la care a fost supus preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, a decurs fără probleme, au fost rezolvate problemele coronariene cu grefoane arteriale, a declarat pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, şeful echipei care a efectuat operaţia.
CAB a decis rejudecarea dosarului medicului Şerban Brădişteanu Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis rejudecarea dosarului în care medicul Şerban Brădişteanu, şef de secţie la Spitalul de Urgenţă Floreasca, este acuzat de procurorii DNA că ar fi primit mită aproape patru milioane de euro de la o firmă ce distribuia produse medicale, în schimbul facilitării...
Medicul Şerban Brădişteanu, achitat definitiv în dosarul de corupţie Medicul Şerban Brădişteanu a fost achitat definitiv miercuri de Curtea de Apel Bucureşti pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi luare de mită, în dosarul în care a fost trimis în judecată de procurorii DNA în legătură cu achiziţionarea de aparatură medicală pentru penitenciare.
ŞTIINŢÃ Transplantul de cord în România Primul transplant de cord la om din România se leagă de numele chirurgilor cardiaci Radu Deac şi Şerban Brădişteanu şi a fost efectuat în 1999.