Cele mai citite
 


Elevii din România vor primi fructe
vineri, 6 martie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Focşani, 6 mar /Agerpres/ - Europarlamentarul PD-L Maria Petre a declarat, vineri, în cadrul seminarului de presă “Alegerile europene din iunie 2009 şi implicarea femeilor în politica europeană”, că, din septembrie, elevii care merg la şcoală vor beneficia şi de fructe, în pauze, ca urmare a unei propuneri a Comisiei Europene, “mult îmbunătăţiţă de Parlamentul European”.

“La început, vor beneficia de fructe în şcoli elevii din ciclul I-IV. Pentru noi este extraordinar. Pentru România este o măsură de combatere a excluziunii sociale. Avem prea multe familii sărace, prea mulţi părinţi săraci care nu îşi permit să cumpere, din veniturile pe care le au, fructe pentru copiii lor”, a spus Maria Petre.

Aceasta a mai spus că proiectul care va fi implementat în România, de la 1 septembrie, va fi cofinanţat, în proporţie de 75%, de către U.E.
Maria Petre crede că proiectul va fi şi o bună oportunitate pentru România de a oferi elevilor fructe din producţia autohtonă. AGERPRES - (Traian Negulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII ÎN JUDEŢE Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Corespondenţi în săptămâna 9-13 mai
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 11 - 15 iulie:
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 9 - 13 mai:
Bani mai puţini pentru servicii medicale Alexandria, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a încheiat cu furnizorii de servicii medicale din judeţ 470 de contracte pentru 2009, un an în care bugetul total administrat de această instituţie reprezintă 81,60 la sută în comparaţie cu banii gestionaţi în 2008.
Casa de Pensii Bucureşti primeşte cereri pentru bilete de tratament Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti primeşte, în această perioadă, cereri de acordarea biletelor de tratament pentru acest an.
Iniţiativă legislativă pentru fonduri pentru sănătate Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Un Comitet de Iniţiativă Legislativă Cetăţenească a început strângerea de semnături de la pacienţi pentru creşterea fondurilor alocate sănătăţii.