Cele mai citite
 


Posturi de medic scoase la concurs
vineri, 6 martie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Vaslui, 6 mar /Agerpres/ - Peste 80 de posturi de medic, cele mai multe de la spitalele judeţene din Bârlad şi Vaslui, au fost scoase la concurs.

Directorului medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, medicul Carmen Rotaru, a declarat vineri că scoaterea posturilor la concurs era mai mult decât necesară, deoarece, schema de personal medical este completată abia în proporţie de 65% .

“La Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, au fost scoase la concurs 29 de posturi, destinate medicilor, câte trei posturi pentru psihiatrie şi chirurgie pediatrică, câte două posturi pentru reanimare, cardiologie, urgenţe, neonatologie, medicină de laborator şi radiologie. Să sperăm că toate posturile vor fi ocupate şi vom avea medici astfel încât activitatea să se desfăşoare în condiţii normale. Şi la Vaslui sunt condiţii de muncă foarte bune şi se poate practica cu succes meseria de medic, cu atât mai mult cu cât unitatea a fost modernizată şi dotată cu aparatură medicală performantă”, a spus directorul medical, Carmen Rotaru.
La Spitalul de Urgenţă Bârlad au fost scoase la concurs 27 de posturi, câte trei pentru anestezie şi terapie intensivă şi medicină de urgenţă, câte două pentru ORL, boli infecţioase, nefrologie şi neurologie. Posturi de medic au fost scoase la concurs şi la Spitalul de Copii Bârlad, la Spitalele din Huşi, Negreşti, Tutova şi Murgeni.
De asemenea, la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vaslui au fost scoase la concurs opt posturi de medici. AGERPRES/(Loredana Ciobanu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Ambulanţă SMURD nefolosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională O ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, care se află în dotarea SMURD Vaslui din luna octombrie a anului trecut, dar nu a putut fi folosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională de săptămâna viitoare, a anunţat, luni, la Vaslui, Raed Arafat. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a...
Medici anestezişti din judeţul Neamţ vor asigura gărzi la Spitalul de Urgenţă Vaslui Medici anestezişti din judeţul Neamţ vor asigura pentru o perioadă de timp gărzi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce secţia de Anestezie Terapie Intensivă a unităţii sanitare vasluiene a rămas doar cu doi doctori, în urma demisiei medicului Aurel Zabolotnâi, acuzat de decesul a doi...
Peste 5500 de candidaţi vor concura pe 3909 locuri şi posturi la rezidenţiat, pe 23 noiembrie Un număr de 5661 de candidaţi vor participa, pe 23 noiembrie, la concursul naţional de rezidenţiat în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, organizat de Ministerul Sănătăţii în centrele universitare Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara, pe cele 3909 locuri şi posturi...
Argeş: Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă a devenit operaţională Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă, aflată în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş de aproape un an, a devenit operaţională începând de luni.
Ambulanţă de terapie intensivă, operaţionalizată la Botoşani O ambulanţă de terapie intensivă de tip C din dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Botoşani a devenit operaţională începând de marţi. Autospeciala SMURD a intrat în exploatare în cadrul unei ceremonii la care a participat şi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed...
Satu Mare: Aparatură modernă pentru secţia de terapie intensivă a spitalului judeţean Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a fost dotată cu aparatură modernă în valoare de 1,3 milioane lei, bani asiguraţi de Ministerul Sănătăţii şi Consiliul Judeţean (CJ).