Cele mai citite
 


Dolj: Protest al angajaţilor Spitalului 'Filantropia'
duminică, 28 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste o sută de cadre medicale de la Spitalul Municipal 'Filantropia' din Craiova au organizat, vineri, timp de mai bine de o oră, un protest spontan în curtea spitalului în semn de nemulţumire faţă de neacordarea celui de-al 13-lea salariu şi a tichetelor de masă.
Salariaţii au protestat în faţa sediului administrativ al spitalului solicitând explicaţii pentru neacordarea drepturilor salariale. Conducerea spitalului susţine însă că angajaţii nemulţumiţi trebuie să ceară socoteală la contabilitate.
'Noi suntem 908 angajaţi care trebuia să obţinem cel de-al 13-lea salariu şi bonurile de masă pe luna februarie. Măcar să primim bonurile de masă ca să ne luăm şi noi ceva de mâncare să avem ce pune pe masă de Paşte. Am intrat la conducere, dar ni s-a spus că de vină sunt cei de la contabilitate, care au achitat alte facturi şi reţete, iar bani pentru noi nu mai sunt. Trebuie să vină Poliţia să vedem ce s-a întâmplat cu banii noştri', a declarat liderul de sindicat Constanţa Bărbulescu.
Managerul Spitalului Municipal 'Filantropia', Mihaela Tătaru Abagiu, a declarat că angajaţii trebuie să meargă la contabilitate, pentru că din banii de la CAS s-au achitat facturile către distribuitorii de medicamente şi către firma de servicii de curăţenie.
'Eu nu am nicio vină. Să meargă la contabilitate să vadă ce s-a întâmplat cu banii', a declarat managerul spitalului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: Protest spontan la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova pentru tichetele de masă Craiova, 9 mar /Agerpres/ - Peste o sută de cadre medicale de la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Craiova au participat, miercuri după-amiază, la un protest spontan în curtea unităţii spitaliceşti în semn de nemulţumire faţă de neacordarea tichetelor de masă de la începutul acestui an...
Dolj: Protest spontan la Spitalul CFR din Craiova; unitatea are datorii de 2,5 milioane lei Peste 100 de cadre medicale de la Spitalul CFR din Craiova au ieşit miercuri dimineaţa în curtea unităţii medicale în semn de protest faţă de situaţia financiară a spitalului, care a acumulat datorii istorice de peste 2,5 milioane lei către furnizori, iar ANAF ar putea bloca conturile.
Mitinguri de protest la SJU Craiova şi Serviciul de Ambulanţă Dolj Peste 500 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova şi peste 30 de salariaţi ai Serviciului de Ambulanţă Dolj au protestat luni dimineaţă în curtea spitalului craiovean.
Dolj: Greva la Spitalul 'Filantropia' din Craiova Aproape 150 de medici, asistenţi, infirmiere de la Spitalul Municipal 'Filantropia' din Craiova au declanşat, miercuri, la prânz, o grevă voluntară în semn de protest faţă de reducerea salariilor cu 25% şi de tăierea sporurilor de la anatomopatologie şi a celor de urgenţă.
Cadrele medicale din ţară au protestat două ore pentru îmbunătăţirea condiţiilor din sistem (grupaj) Consiliul Naţional al Federaţiei SANITAS a decis, la jumătatea acestei luni, organizarea unei greve de avertisment în data de 25 noiembrie, urmată de grevă generală pe termen nelimitat, începând din 28 noiembrie, printre solicitările greviştilor fiind demisia ministrului Sănătăţii, liberalul Eugen Nicolăescu...
Dolj: Cadrele medicale afiliate la Sindicatul Unimedical declanşează acţiunile de protest Craiova, 16 iun /Agerpres/ - Cadrele medicale din judeţul Dolj afiliate la Sindicatul Unimedical Craiova vor declanşa, joi, 19 iunie, acţiunile de protest în semn de nemulţumire faţă de situaţia din sistemul sanitar. Potrivit liderului sindical, Ion Cotojman, decizia de demarare a protestelor a fost...