Cele mai citite
 


Iaşi: La 16 ani, record la alcoolemie
duminică, 28 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un adolescent adus în comă alcoolică la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi a reuşit să uimească medicii de gardă din cauza concentraţiei mare de alcool în sânge.
Purtătorul de cuvânt al Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi, Cătălina Ionescu, susţine că în urma analizelor medicale s-a constatat că băiatul a stabilit un adevărat record întrucât avea o concentraţie de alcool în sânge de 4,2 la mie.
Şi mai mare a fost uimirea medicilor după ce băiatul recunoscut că a băut un litru de coniac în timpul unei petreceri.
Un alt băiat de 17 ani, din localitatea Victoria, a ajuns tot joi noaptea la acelaşi spital, cu o alcoolemie de 2,7 grame la mie.
Cei doi adolescenţi sunt în afara oricărui pericol, susţin medicii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Adolescent de 14 ani în comă alcoolică Un minor de 14 ani a fost a ajuns în stare gravă la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi, după ce a băut o cantitate mare de alcool.
În comă, din cauza unei alcoolemii record Iaşi, 6 feb /Agerpres/ - O femeie din localitatea Scobinţi a fost adusă, vineri, în comă de gradul III la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe "Sfântul Ioan" din Iaşi, după ce a băut o cantitate considerabilă de alcool.
Iaşi: Şi-au petrecut noaptea de Înviere la spital Peste 70 de persoane au necesitat asistenţă de urgenţă în garda de Înviere la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi.
Iaşi: Un băiat de 11 ani, adus la spital în comă alcoolică Un băiat în vârstă de 11 ani, din localitatea Leţcani, a fost adus duminică, de familie, în Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' în comă alcoolică.
Iaşi: A crescut numărul copiilor cu afecţiuni gastrice Numărul copiilor care ajung la spital din cauza afecţiunilor gastro-intestinale a crescut cu aproximativ 30% faţă de anul trecut, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, prof. univ. dr. Marin Burlea, şeful Clinicii de gastroenterologie de la Spitalul de Pediatrie "Sfânta Maria" din Iaşi.
Iaşi: Anchetă privind moartea unui copil la două zile după ce a fost adus la spital Autorităţile locale au demarat o anchetă după ce o fetiţă în vârstă de un an şi două luni, din comuna Dobrovăţ, a murit la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi.