Cele mai citite
 


Braşov: PSD nu va vota proiectul de lege pentru coplata serviciilor medicale
vineri, 26 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Braşov, 26 mar /Agerpres/ - Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, deputatul Constantin Niţă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că social-democraţii nu vor vota proiectul de lege pentru coplata unor servicii medicale.
'Sigur, într-o situaţie delicată pentru bugetul de stat am putea lua în considerare un asemenea sistem, dar de la un prag care să nu afecteze marea majoritate a populaţiei, asta însemnând aplicarea ei pentru cei care au salarii mari sau foarte mari. Nu putem să-i cerem unui pensionar cu 700-800 de lei pe lună să plătească serviciile medicale', a precizat Niţă.
Introducerea sistemului de coplată pentru toate serviciile medicale a fost anunţată recent de ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, care a preluat această iniţiativă de la fostul ministru, social-democratul Ionuţ Bazac.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Preşedintele PSD Braşov protestează faţă de închiderea spitalelor de la Codlea, Victoria şi Săcele Braşov, 18 mar /Agerpres/ - Preşedintele organizaţiei PSD Braşov, Constantin Niţă, a protestat, vineri, faţă de închiderea spitalelor din oraşele Codlea, Victoria şi Săcele.
Braşov: Dispecerat integrat Ambulanţă-ISU inaugurat sâmbătă de Raed Arafat Braşov, 30 mar /Agerpres/- Ministrul secretar de stat Raed Arafat a inaugurat, sâmbătă, la Braşov, dispeceratul integrat Serviciul de Ambulanţă Braşov-ISU, care va funcţiona în incinta Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.
Braşov: Tratamente gratuite de radioterapie pentru bolnavii de cancer la Centrul de Diagnostic şi Tratament Oncologic Braşov, 19 iun /Agerpres/- Tratamentele de radioterapie pentru pacienţii oncologici sunt gratuite au declarat joi, într-o conferinţă de presă, reprezentanţii Centrului de Diagnostic şi Tratament Oncologic din Braşov, precizând că, de la 1 iunie, Casa de Asigurări de Sănătate a alocat fondurile necesare...
Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi secretarul de stat Raed Arafat sunt în drum spre Braşov Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi secretarul de stat în MAI Raed Arafat sunt în drum spre Braşov unde, joi seara, a avut loc o explozie la o fabrică de pâine, a confirmat, pentru AGERPRES, premierul interimar Sorin Cîmpeanu.
Braşov: PSD cere preşedintelui să declare starea de urgenţă pentru trei judeţe Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat vineri seara, la Braşov, că a solicitat în scris preşedintelui Traian Băsescu să declare starea de urgenţă pentru judeţele Buzău, Vrancea şi Constanţa, în ceea ce priveşte situaţia de la Mangalia unde populaţia oraşului nu are căldură de câteva săptămâni.
Aproximativ 800 de cupluri vor beneficia, de la 1 iunie, de programul MS de fertilizare in vitro Bucureşti, 29 mar /Agerpres/ - Ministerul Sănătăţii va începe, de la 1 iunie, primul program de fertilizare in vitro şi embriotransfer în scopul de a asigura fondurile necesare realizării procedurii de fertilizare in vitro pentru cuplurile infertile, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, ministrul...