Cele mai citite
 


Directorul DSP Brăila susţine că prea multe persoane apelează la serviciul de urgenţe
duminică, 28 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorul coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Lavinia Craioveanu, susţine că prea multe persoane apelează la serviciul de urgenţe, iar noua lege din domeniul sanitar, care va introduce coplata serviciilor medicale, va face ordine în sistem.
'Este o problemă cu numărul de persoane care apelează la serviciul de urgenţe. Trebuie să fim conştienţi că, de vineri după-amiază şi până luni dimineaţă, urgenţa era singura modalitate a oamenilor de a ajunge într-o unitate sanitară. Toată lumea spune 'să mă ferească Dumnezeu să mă îmbolnăvesc vineri seara'', a afirmat Lavinia Craioveanu.
Directorul DSP admite că 'multe persoane apelează nejustificat la acest serviciu, consumând din timpul şi energia medicilor, care s-ar putea ocupa de cazurile cu adevărat grave', şi îi îndeamnă pe brăileni să apeleze la medicii de familie, ale căror servicii vor putea fi plătite după terminarea programului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Unitatea de Primiri Urgenţe funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24 Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24, ultimul medic fiind angajat chiar săptămâna trecută, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu.
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Doar o treime dintre pacienţii ajunşi la UPU - cazuri de urgenţe medicale Doar o treime dintre pacienţii ajunşi anul trecut la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a reprezentat cazuri de urgenţe medicale, potrivit unui raport întocmit de directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, dr. Gabriel Ciochină.
Brăila: DSP susţine că Centrul Judeţean de Glaucom nu este avizat de Ministerul Sănătăţii Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că investiţia Consiliului Judeţean (CJ) Brăila de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, respectiv Centrul Judeţean de Glaucom, nu are avizul Ministerul Sănătăţii pentru a funcţiona sub...
Brăila: Peste 50 de infecţii nosocomiale înregistrate în ultimul an la Spitalul Judeţean de Urgenţă, potrivit DSP Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Brăila a înregistrat, în perioada mai 2015 - aprilie 2016, 54 de cazuri de infecţii nosocomiale (n.r. intraspitaliceşti), potrivit unei situaţii făcute publice joi de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Cabinet de alergologie, deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Un cabinet de alergologie a fost deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, după cum a anunţat directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, dr. Gabriel Ciochină.