Cele mai citite
 


Modificările la legea privind reforma sistemului american de sănătate, aprobate şi de Camera Reprezentanţilor
duminică, 28 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedinta Camerei Reprezentanţilor din SUA, Nancy Pelosi, a semnat vineri în mod oficial şi a trimis spre promulgare preşedintelui Barack Obama ultimele modificări la legea revizuită privind reforma sistemului de sănătate, relatează Reuters.
'Acesta este darul nostru pentru poporul american', a spus Pelosi, care a împlinit vineri 70 de ani.

Acest ultim proiect de lege, mult mai mic şi care completează legea revizuită semnată în această săptămână de Obama, include schimbările dorite de Camera Reprezentanţilor, care să facă asigurările de sănătate mai ieftine, să mărească taxele pentru cei bogaţi şi să acopere golul în ceea ce priveşte reţetele de medicamente din cadrul programului Medicare pentru persoanele în vârstă.

Obama urmează să semneze noul text adiţional la începutul săptămânii viitoare, potrivit Casei Albe.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SUA: o reformă istorică a asigurărilor medicale adoptată în Congres Camera Reprezentanţilor Statelor Unite a adoptat duminică un proiect de lege a reformei sistemului de asigurări medicale, oferind o victorie legislativă majoră preşedintelui Barack Obama care urmează să promulge textul rapid.
SUA: Camera Reprezentanţilor adoptă un proiect de buget provizoriu, dar blochează fondurile pentru reforma sănătăţii Camera Reprezentanţilor a SUA, unde majoritatea este deţinută de republicani, a aprobat vineri un amendament prin care lipseşte de fonduri reforma sistemului sanitar din 2010, considerată a fi principala realizare legislativă a preşedintelui american Barack Obama, transmite EFE.
SUA: Preşedintele Obama salută decizia Curţii Supreme de validare a reformei sistemului de sănătate Preşedintele american Barack Obama a salutat decizia Curţii Supreme care i-a validat reforma sistemului de sănătate, aşa-numita 'Obamacare', din 2010, hotărârea celei mai înalte instanţe garantând că 6,4 milioane de persoane vor continua să primească ajutoare federale pentru asigurări de sănătate, relatează...
Obama propune un proiect de reformă medicală de 1.000 de miliarde de dolari Preşedintele Barack Obama a înaintat un plan de servicii medicale în valoare de aproape o mie de miliarde de dolari, întins pe o perioadă de 10 ani, plan ce ar da guvernului american posibilitatea de a descuraja creşterile excesive ale preţurilor la asigurările integrale private de sănătate, care i-au...
SUA: Reforma din domeniul sănătăţii, la mâna justiţiei Judecătorul federal al statului american Virginia, Henry Hudson, a declarat neconstituţională reforma din domeniul sănătăţii a lui Barack Obama. Decizia subminează reforma dorită de Barack Obama şi aprobată de Congres atunci când acesta avea majoritate democrată. Ultimul cuvânt îl va avea însă Curtea...
SUA: Noul proiect de lege privind agricultura, 'un dezastru economic' (The Guardian) Un proiect de lege privind agricultura, care urmează să fie legiferat de Congresul SUA şi a cărui valoare se ridică la 1 trilion de dolari, îi va prejudicia pe săraci şi va promova alimente nesănătoase, se arată într-un comentariu publicat de cotidianul britanic The Guardian.