Cele mai citite
 


Sorin Oprescu, la Spitalul Filantropia
duminică, 28 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarul general al Municipiului Bucureşti, Sorin Oprescu, a vizitat, sâmbătă, Spitalul Filantropia, unde s-a declanşat curăţenia de primăvară, atât în incintă cât şi în curtea unităţii spitaliceşti.
Edilul şef al Capitalei a vizitat Departamentul de medicină fetală, secţiile de nou-născuţi şi lăuzie, dar şi terapia intensivă, unde, o mare parte din investiţii au fost realizate în ultimul an cu concursul Primăriei Generale.

'Vin cu plăcere aici. Îmi creşte inima. Am fost paişpe ani director de spitale. Ştiu toate eforturile care se fac aici, şi pentru clanţe şi pentru a pune geamuri. Îmi scot pălăria. Este civilizat şi poate că este mai mult decât în străinătate. Nu exagerez cu nimic', a declarat, pentru AGERPRES, Sorin Oprescu, la finalul vizitei.

Acesta a plantat doi platani împreună cu conducerea spitalului în parcul din curtea instituţiei.

'Încă zece Pelteci şi am rezolvat problema spitalelor din Bucureşti', a spus, cu umorul caracteristic primarul, referindu-se la managerul unităţii spitaliceşti, Gheorghe Peltecu.

Potrivit lui Gheorghe Peltecu, numai pentru dotări, bugetul pentru acest an este de aproape 500.000 de euro, restul vizând investiţii în construcţia şi amenajarea unui departament nou şi toate construcţiile aferente legate de întreţinere şi de utilităţile spitalului.

'Primăria este gura noastră de oxigen', a declarat profesorul Peltecu.

La eveniment au fost prezenţi Marius Savu şi Bogdan Gangură, reprezentanţi ai Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.

Primarul general al Municipiului Bucureşti, Sorin Oprescu, a vizitat Liceul ''Mircea Eliade'', a poposit în parcul Cişmigiu, unde a vizitat târgul 'Tradiţii şi flori de sărbători' şi în parcul Herăstrău. Acţiuni de igienizare a spaţiilor verzi s-au desfăşurat, sâmbătă, şi la şcolile nr. 56 şi nr. 134, precum şi la grădiniţa 205.

Sorin Oprescu a lansat în urmă cu o săptămână programul 'Capitala creşte verde', care presupune amenajarea spaţiilor verzi, campanii de curăţenie atât pe străzi cât şi în unele instituţii, îmbunătăţirea calităţii mediului în ansamblu, concomitent cu creşterea gradului de conştientizare şi implicare a cetăţenilor în astfel de acţiuni.

Programul, din care mai fac parte 25 de unităţi şcolare şi 18 spitale din subordinea Primăriei, se va derula în perioada martie-octombrie, printre participanţi numărându-se Direcţia de mediu, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement, Administraţia Străzilor, Administraţia Spitalelor, Direcţia Utilităţi Publice, Centrul de Protecţie educaţională şi sportivă, Uniunea Studenţilor din Bucureşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sorin Oprescu: Avem bani pentru a asigura dotări minime în cabinetele medicale din şcolile bucureştene Toate cabinetele medicale din Bucureşti vor beneficia de dotări minime în valoare de aproximativ trei milioane de lei, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES primarul general Sorin Oprescu.
Sorin Oprescu a primit o delegaţie irakiană condusă de Humam Hamoudi Primarul general Sorin Oprescu a primit, miercuri, o delegaţie oficială din Republica Irak, condusă de Humam Hamoudi, preşedintele Comitetului pentru Relaţii Externe din cadrul Consiliului Reprezentanţilor din Irak, întâlnire în cadrul căreia oaspeţii s-au arătat interesaţi de organizarea administrativă...
Primarul general Sorin Oprescu va fi citat în procesul privind maternitatea Giuleşti Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi citat, alături de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi Administraţia Spitalelor Bucureşti în procesul privind incendiul de la Maternitatea Giuleşti, în care au murit şase bebeluşi.
Sorin Oprescu a vizitat Spitalul Chaoyang din Beijing Beijing, 4 mar /Agerpres/ - Primarul General al Capitalei României Sorin Oprescu, aflat într-o vizită în China, a vizitat miercuri după-amiază Spitalul Chaoyang, unul dintre cele mai renumite unităţi sanitare din Beijing, informează Xinhua.
Departamentul de Medicină Materno - Fetală de la Maternitatea "Filantropia" a fost extins Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a vizitat marţi noul Departament de Medicină Materno - Fetală din cadrul Materintăţii Filantropia ", cea mai veche maternitate din ţară, în prezent unitate de vârf în domeniu aflată în administrarea primăriei.
Sorin Oprescu despre tragedia de la Giuleşti: Consider că cine greşeşte trebuie să plătească Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a luat în calcul încă de marţi să ceară demisia întregii conduceri a Maternităţii Giuleşti, se precizează miercuri, într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB) remis AGERPRES.