Cele mai citite
 


Vrancea: Asistenta ucisă la cabinet, condusă pe ultimul drum
duminică, 28 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Silvia Chirilă, asistenta omorâtă la mijlocul acestei săptămâni într-un cabinet din Focşani, a fost condusă pe ultimul drum, duminică, înmormântarea având loc la cimitirul din localitatea vrânceană Goleşti.
Alături de familia îndoliată s-au aflat zeci de prieteni, cunoscuţi, colegi, dar şi oameni care nu au cunoscut-o niciodată pe asistentă, dar care au fost impresionaţi de modul în care şi-a găsit sfârşitul.

'Toată Sănătatea vrânceană este îndoliată, întristată şi îndurerată într-un mod cu totul şi cu totul deosebit, pentru că astfel de lucruri inumane n-ar trebui să li se întâmple mai ales celor care ajută comunitatea să treacă de momentele grele, cele de boală. Acest om a ajutat o viaţă întreagă oamenii care se aflau în suferinţă. Nu ar fi trebuit să aibă o asemenea soartă', a afirmat Claudiu Grosu, preşedintele Sanitas Vrancea.

Silvia Chirilă a fost ucisă miercuri seară într-un cabinet stomatologic din Focşani, la care lucra de mai bine de zece ani. Asistenta a fost înjunghiată de un tânăr, care, cu două ore înainte, venise să se intereseze de o consultaţie medicală.

Femeia a murit la spital, la câteva ore după ce a fost înjunghiată. Deşi, înainte de a muri, a dat detalii cu privire la cel a înjunghiat-o, asasinul nu a fost identificat nici până acum.

Poliţiştii şi procurorii au doar o descriere sumară a criminalului şi un cuţit care este posibil să fi fost cel cu care a fost omorâtă femeia. Anchetatorii îl caută în continuare pe ucigaş, dar, deocamdată, nu i-au putut întocmi un portret robot, deoarece, spun ei, descrierea făcută de femeie este prea sumară.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.
Vrancea: Asistentă de la Secţia de pediatrie arestată pentru trafic de influenţă O asistentă din cadrul Secţiei de Pediatrie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din municipiul Focşani a fost joi arestată preventiv pentru trafic de influenţă.
Vrancea: Suspectul crimei de la Focşani, reţinut Anchetatorii vrânceni l-au reţinut pe principalul suspect în cazul morţii unei asistente de la un cabinet de radiologie dentară care a fost înjunghiată, săptămâna trecută, de două ori în abdomen.
Vrancea: Raed Arafat a inaugurat SMURD Vrancea Focşani, 5 feb /Agerpres/ - Subsecretarul de stat Raed Arafat a inaugurat, vineri, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.
Vrancea: Gravidă salvată cu un autoturism de teren Focşani, 8 feb /Agerpres/ - O gravidă de 27 ani din comuna vrânceană Băleşti a ajuns la Spitalul de Urgenţă ''Sfântul Pantelimon'' din Focşani după o adevărată aventură prin nămeţi, cu o maşină de teren 4x4.
Vrancea: Copil internat în spital după ce a fost bătut Un copil de 11 ani din Focşani a ajuns, în noaptea de duminică spre luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' după ce a fost bătut. Minorul M.V. a ajuns în spital cu capul spart, braţele pline de vânătăi şi cu o tăietură la burtă.