Cele mai citite
 


Arad: Târg de Paşte pentru ajutorarea unui copil bolnav de leucemie
marţi, 30 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Organizaţia de femei a filialei municipale PD-L Arad derulează, în perioada Sărbătorilor Pascale, o campanie umanitară, care are ca scop ajutorarea unui băieţel bolnav de leucemie.
Unul dintre evenimentele campaniei este Târgul de Paşte, care va avea loc marţi.
'Vom vinde produse tradiţionale de Paşte, iar banii proveniţi din vânzarea acestora vor merge la familia lui Vasile, copilul de 10 ani care suferă de anemie aplastică foarte severă şi care, fără transplantul de măduvă, nu mai poate trăi. Sperăm că acest copil se va face bine în urma tratamentului la care va fi supus', a declarat, luni, pentru AGERPRES, Geanina Pistru, preşedintele organizaţiei de femei.
Potrivit Geaninei Pistru, cei care doresc să doneze produse sau jucării pentru a fi vândute în cadrul târgului o vor putea face până marţi dimineaţă, la cabinetul deputatului Adrian Niţu, tot aici putând fi făcute şi donaţii în bani.
'Sperăm ca, la târgul pe care îl organizăm în cea de a doua zi a Săptămânii Luminate, să participe cât mai mulţi arădeni, pentru ca astfel, cu ajutorul nostru, al tuturor, să reuşim să strângem suma necesară lui Vasile pentru realizarea transplantului', a adăugat Geanina Pistru.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie umanitară "Sângele este viaţă" - între 4 martie şi 30 aprilie Campania umanitară "Sângele este viaţă" se va desfăşura între 4 martie şi 30 aprilie, fiind dedicată strângerii de fonduri pentru achiziţia de echipamente medicale performante necesare păstrării sângelui şi produselor conexe în condiţii optime mai mult timp, informează un comunicat al Fundaţiei Star...
Iaşi: Campanie umanitară pentru patru copii abandonaţi în sediul primăriei din Podu Iloaei Autorităţile locale şi conducerea Spitalului de Boli Infecţioase Sfânta Parascheva din Iaşi au demarat o campanie umanitară pentru patru copiii din judeţ care au fost abandonaţi chiar în sediul primăriei din oraşul Podu Iloaei.
Bacău: Campanie umanitară "Caravana de Crăciun", demarată de filiala Crucii Roşii Filiala băcăuană a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie Bacău a demarat, luni, campania umanitară "Caravana de Crăciun".
Campanie umanitară demarată în sectorul 4 pentru sinistraţii din judeţele afectate de inundaţii O campanie umanitară, intitulată ''Din suflet, pentru suflet, ajută-ţi semenii'', care vine în sprijinul sinistraţilor din judeţele afectate de inundaţii, va fi demarată, începând de luni, la iniţiativa primarului sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone.
Campanie umanitară în sprijinul copiilor bolnavi de cancer Asociaţia P.A.V.E.L., a părinţilor cu copii bolnavi de cancer, a lansat luni o campanie umanitară pentru strângerea de fonduri în vederea ajutorării copiilor internaţi în spital şi diagnosticaţi cu cancer.
O campanie umanitară în sprijinul copiilor bolnavi de cancer va demara săptămâna viitoare O campanie de strângere de fonduri "A venit şi aici Crăciunul!", iniţiată de Asociaţia Pavel, ce are ca scop ajutorarea copiilor bolnavi de cancer din Capitală, se va desfăşura în perioada 26 noiembrie 2012 - 15 ianuarie 2013.