Cele mai citite
 


Craig David, ambasador împotriva tuberculozei
marţi, 30 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cântăreţul R&B Craig David este ambasador voluntar al Statelor Unite, urmând astfel exemplul altor artişti, printre care George Clooney, Angelina Jolie şi Geri Halliwell, anunţa site-ul starnews.be.
David vrea să lupte împotriva tuberculozei şi să încerce să scadă incidenţa bolii în lume. Cântăreţul britanic doreşte să sensibilizeze opinia publică şi să atragă atenţia liderilor politici asupra importanţei prevenirii TBC-ului. 'Oamenii trebuie să ştie ce înseamnă această boală şi să-i cunoască pericolele', a spus David. 'Datorită poziţiei mele privilegiate pe scenă, la televizor, pot sensibiliza milioane de persoane', a adăugat el.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Incidenţa cazurilor de cancer pancreatic este în creştere, dar gradul de conştientizare rămâne scăzut, avertizează experţii Pe fondul creşterii incidenţei cancerului pancreatic în cadrul populaţiei, gradul de conştientizare în ceea ce priveşte această boală rămâne relativ scăzut, au avertizat specialiştii într-o conferinţă pe tema gastroenterologiei, care a avut loc marţi în Viena.
Incidenţa bolilor pulmonare este în creştere, arată Societatea Română de Pneumologie 300 de milioane de oameni suferă de astm la nivel mondial, conform statisticilor furnizate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), iar rata de mortalitate a bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) va creşte cu 30% în următorii zece ani, se arată într-un comunicat de presă al Societăţii Române de...
Incidenţa hipertensiunii arteriale în Cluj-Napoca, mai mică decât media naţională Incidenţa hipertensiunii arteriale este peste media naţională în Regiunea Nord-Vest, dar în municipiul Cluj-Napoca este sub acest nivel, au arătat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, reprezentanţii Societăţii Române de Hipertensiune (SRH).
Suceava: Incidenţa HIV/SIDA, în creştere în judeţ; 25 noi cazuri şi 5 decese în 2015 Asociaţia Red Ribbon implementează în judeţul Suceava Campania "InspiRED", un proiect al Uniunii Naţionale a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA), ce îşi propune să aducă în atenţia comunităţii problematica infecţiei cu HIV, faptul că persoanele cu HIV există şi au dreptul la o viaţă...
Incidenţa bolilor pulmonare în România Previziuni alarmante Conform statisticilor furnizate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), la nivel mondial, 300 de milioane de oameni suferă de astm, iar rata de mortalitate a bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) va creşte cu 30% în următorii zece ani. Astfel, până în anul 2030, BPOC va ajunge a treia cauză de...
Incidenţa alergiilor, din ce în ce mai ridicată în rândul copiilor americani Copiii americani suferă din ce în ce mai mult de alergii, iar cei mai afectaţi sunt copiii din familiile înstărite, potrivit unui raport al guvernului american, publicat joi şi preluat de AFP.