Cele mai citite
 


Zeci de moscoviţi au suferit infarcte şi căderi nervoase după explozii
marţi, 30 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Afectiunile inimii
 

Zeci de locuitori şi vizitatori ai Moscovei au cerut ajutor medical după ce au suferit infarcte sau căderi nervoase în urma atentatelor produse luni în capitala rusă, transmite RIA Novosti, citând o sursă medicală.

Două explozii s-au produs luni, la ore de vârf ale dimineţii, în două garnituri de metrou aflate în staţiile Lubianka şi Park Kulturî, la interval de circa 40 de minute. Cel puţin 35 de persoane au murit şi 73 au fost rănite în urma exploziilor declanşate, potrivit autorităţilor, de două atentatoare sinucigaşe.

'În jur de 50 de persoane s-au adresat doctorilor pentru ajutor medical', a indicat sursa, precizând că majoritatea solicitărilor au fost provocate de infarcte şi căderi nervoase.

Aceste persoane nu au fost victime directe ale atacurilor, ci au fost martori ale exploziilor, a explicat sursa citată.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Măsuri ale autorităţilor, în urma avertizărilor meteo de viscol şi zăpadă Comandamentul de iarnă al judeţului Vaslui s-a întrunit, marţi, în urma avertizărilor meteorologice de viscol şi căderi abundente de zăpadă, transmise pentru finalul acestei săptămâni, pentru autorităţi fiind prioritare drumurile judeţene şi naţionale.
Iaşi: Au cerut transferul la un spital din Israel, speriaţi de cum arată Spitalul de Urgenţe Familia unui bărbat care a fost adus de ambulanţieri la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, în urma unei căderi accidentale, a cerut, miercuri, transferarea pacientului la o clinică din Tel Aviv, speriată fiind de condiţiile spitalului ieşean.
Val de frig în Balcani: 10 morţi Cel puţin 10 persoane şi-au pierdut viaţa în ultimele zile în Balcani, din cauza valului de frig însoţit de căderi abundente de zăpadă, au anunţat surse oficiale, informează AFP.
Mehedinţi: Măsuri de acordare a asistenţei spitaliceşti pacienţilor dializaţi şi a femeilor gravide în cazul producerii de ninsori Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a finalizat acţiunea de inventariere pe comune a persoanelor supuse procedurilor de dializă şi a femeilor gravide care necesită internarea temporară în unităţile spitaliceşti în cazul în care în zonă se vor produce căderi masive de zăpadă, a declarat luni...
Furtună de zăpadă în Danemarca: blindate pentru transportul bolnavilor Armata daneză a trimis vehicule blindate joi pentru transportul bolnavilor spre spitale în regiunile situate în sud şi la sud-vest de Copenhaga paralizate de importante căderi de zăpadă, potrivit serviciilor de salvare, citate de AFP.
Iluziile optice: atunci când ochii îţi păcălesc mintea Iluziile optice ne demonstrează că mintea noastră "se grăbeşte" să interpreteze lumea înconjurătoare, expunându-se astfel erorilor. Interesant este că aceste erori induse de iluzii pot dezvălui modul în care o persoană percepe conştient timpul şi spaţiul.