Cele mai citite
 


Vrancea: Fără avorturi în spitale în Săptămâna Mare
marţi, 30 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii ginecologi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani nu vor face întreruperi de sarcină în Săptămâna Mare.
Este un gest care a devenit deja o tradiţie la Spitalul Judeţean.

De câţiva ani, medicii refuză să facă avorturi femeilor care solicită acest lucru în săptămâna dinaintea Sărbătorilor Pascale.

'Toate femeile care se vor adresa în această săptămână cabinetului aflat la ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judeţean vor fi reprogramate începând cu data de 7 aprilie', a declarat Alina Pelin, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Pneumonia a făcut două victime Doi vrânceni au murit din cauza pneumoniei, săptămâna trecută, la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" Focşani.
Vrancea : ISU intervine pentru transportul unei gravide din Bogza la spitalul din Focşani O femeie gravidă, în vârstă de 24 de ani, va fi preluată, duminică, de la locuinţa sa situată în localitatea vrânceană Bogza, pentru a fi transportată la spitalul din Focşani de un autovehicul cu şenile aflat în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.
Vrancea: Marian Oprişan cere demisia ministrului Sănătăţii Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea Marian Oprişan (PSD) a cerut, vineri, demisia ministrului Sănătăţii Cseke Attila după ce pe site-ul ministerului a apărut un proiect de hotărâre de guvern prin care se abrogă transferul managementului asistenţei medicale pentru mai multe spitale, printre care...
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...
Vrancea: Taxe majorate cu 40% la Spitalul Judeţean Conducerea Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani a decis să majoreze de la 1 ianuarie toate taxele, procentul de majorare fiind de 40%.
Vrancea: Datorii de 7 milioane la Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din municipiul Focşani are datorii de peste 7 milioane lei, a informat directorul Nicolae Moise în cadrul şedinţei de vineri a comisiei de Dialog Civic de pe lângă Instituţia Prefectului Vrancea.