Cele mai citite
 


Ialomiţa: Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia funcţionează pe generator
miercuri, 31 martie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia a rămas, marţi, pentru câteva minute, fără curent, până la trecerea pe generator, din cauza unui scurt-circuit, urmat de un incendiu, la un transformator electric.
Din cauza supraalimentării reţelei electrice, anumiţi conductori s-au supraîncălzit, efectul termic conducând la aprinderea izolaţiei acestora şi la inundarea cu fum a construcţiei.
Pentru înlăturarea efectelor incidentului, angajaţii spitalului au asigurat intervenţia iniţială până la sosirea pompierilor din Detaşamentul Slobozia cu stingătoarele din dotare, neexistând probleme deosebite.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia, director medical Marcela Pravăţ, pacienţii nu au avut de suferit.
'În acel moment, pentru pacienţii din dializă se făcea schimbul, fiind temporizaţi până a pornit generatorul. De asemenea, un pacient era în pregătirea prealabilă unei operaţii, deci nu au fost probleme. După pornirea generatorului, totul a decurs normal. Nu ştim când se va remedia problema', a precizat directorul medical.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, preluat de CJ Ialomiţa Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia a fost preluat, vineri, de Consiliul Judeţean (CJ) Ialomiţa, prin semnarea unui protocol de predare-primire între Direcţia de Sănătate Publică şi autoritatea judeţeană.
Ialomiţa: Şase copii infectaţi cu Rotavirus Şase copii internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia au fost transferaţi la Spitalul 'Matei Balş' din Capitală după ce au fost infectaţi cu Rotavirus, cea mai frecventă cauză de gastroenterocolită acută la sugari şi copii mici în anotimpul rece.
Numele ministrului Bănicioiu apare în dosarul preşedintelui CJ Ialomiţa Numele ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, apare în dosarul în care DNA solicită arestarea preventivă a preşedintelui Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă.
Ialomiţa: Patru spitale vor fi preluate de autorităţile publice locale Managementul a patru unităţi sanitare din judeţ - Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, spitalele municipale Feteşti şi Urziceni şi cel orăşenesc din Ţăndărei - va fi transferat, până la 15 iulie, către autorităţile publice locale, respectiv judeţene.
Bănicioiu, la DNA: Am fost citat ca martor în legătură cu un dosar al Spitalului judeţean din Ialomiţa; nu am nicio legătură Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat miercuri că a fost audiat ca martor în dosarul preşedintelui Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă, susţinând la ieşirea din sediul DNA că nu are nicio legătură cu acest dosar.
Ialomiţa: Tânăr căzut de pe un pod CFR Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, a fost adus, luni noapte, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, cu fracturi ale coloanei vertebrale, după ce a căzut de la înălţime în timp ce se deplasa pe podul de rulare CFR care traversează varianta ocolitoare a municipiului Slobozia.