Cele mai citite
 


Iaşi: Medic adus la spital în comă alcoolică
vineri, 2 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un medic ginecolog a fost adus, joi dimineaţa, în comă de gradul II la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce a băut peste măsură în ultimele trei zile.
Obstetricianul Ion Constantin Fătu, în vârstă de 42 de ani, a fost adus de un echipaj al ambulanţei în comă de gradul II, el beneficiind la UPU de măsuri de resuscitare volemică şi respiratorie şi de examene toxicologice complete.
''Pacientul a fost evaluat imagistic şi biologic şi internat la ATI-Toxicologie. Starea clinică este în curs de ameliorare'', a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe.
Medicul ieşean a fost prins de poliţişti la volanul maşinii, de trei ori în mai puţin de 24 de ore, cu valori ale alcoolemiei de aproape 3 grame la mie.
Pentru a elimina orice suspiciune, s-au efectuat şi probe pentru depistarea drogurilor sau medicamentelor cu efect psihotrop. Rezultatul acestor investigaţii medicale a fost însă negativ.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: La spital din cauza plantelor etnobotanice Doi tineri, unul în vârstă de 28 de ani, iar celălalt de 21 de ani, au ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi, după ce au consumat plante etnobotanice.
Iaşi: Două persoane fără adăpost, aduse la spital în stare gravă Iaşi, 25 ian /Agerpres/ - Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost adus din stradă, la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, de un echipaj al serviciului de ambulanţă, după ce a stat mai multe ore în frig.
Iaşi: Şi-au petrecut noaptea de Înviere la spital Peste 70 de persoane au necesitat asistenţă de urgenţă în garda de Înviere la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi.
Iaşi: Poliţişti chemaţi în ajutorul medicilor, după ce au fost agresaţi de un pacient Personalul medical de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi a avut nevoie de ajutorul poliţiştilor pentru a calma un pacient adus de un echipaj al ambulanţei după ce s-a automutilat.
Zeci de tentative de suicid la Iaşi Aproape 30 de persoane au ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi în urma tentativelor de suicid cu medicamente, substanţe toxice de uz gospodăresc şi plăgilor mutilante.
Iaşi: În comă din cauza etnobotanicelor O studentă, în vârstă de 20 de ani, a fost adusă în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi după ce a intrat în comă la scurt timp după ce s-a întors de la o petrecere unde a consumat plante cu efect halucinogen.