Cele mai citite
 


Medicii de familie nu vor mai elibera, începând de joi, reţete compensate şi gratuite
vineri, 2 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii de familie nu vor mai elibera, începând de joi, reţete compensate şi gratuite şi nici bilete de trimitere sau concedii medicale pentru că nu au semnat contractul-cadru cu casa de asigurări, a anunţat preşedintele Patronatului Medicilor de Familie, Doina Mihăilă.
'Vom consulta pacienţii, îi vom trata, dar cu reţete simple. Nu avem nici contract-cadru şi nici norme de aplicare. Dacă normele au fost elaborate, ele au fost elaborate fără să se discute cu noi', a susţinut dr. Mihăilă.
Contractul-cadru urma să intre în vigoare la data de 1 aprilie, însă nu a fost publicat în Monitorul Oficial şi nici nu se cunosc care sunt normele de aplicare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Preşedintele CNAS crede că medicii de familie vor relua, de joi, eliberarea reţetelor compensate şi gratuite Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dr. Lucian Duţă, şi-a exprimat speranţa că medicii de familie ar putea să reia, începând de joi, prescrierea de reţete compensate şi gratuite.
Medicii de familie din Dolj nu mai pot elibera retete gratuite sau compensate Medicii de familie din judeţul Dolj nu mai pot elibera, de luni, reţete gratuite sau compensate, după ce Casa de Asigurări de Sănătate /CAS/ Dolj a refuzat să semneze clauzele suplimentare la contractele-cadru pe 2010, iar vechile contracte au expirat la 30 aprilie 2010, transmite corespondentul AGERPRES...
Tulcea: Majoritatea medicilor de familie, la cabinete Cei mai mulţi medici din Tulcea au eliberat joi reţete compensate şi gratuite, potrivit preşedintelui Colegiului Medicilor, Emilia Stamate.
Unii medici de familie au eliberat reţete compensate şi gratuite Medici de familie din judeţele Arad, Iaşi, Prahova şi Bucureşti au eliberat reţete compensate şi gratuite în această perioadă. 'Chiar din 1 aprilie unele farmacii au primit reţete compensate şi gratuite', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, vicepreşedintele Colegiului Farmaciştilor din România, Clara...
Cristian Irimie (MS): Contractul-cadru a fost aprobat şi urmează să fie publicat în MO Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Cristian Irimie a declarat, joi, că nu este de acord cu decizia medicilor de familie de a nu mai elibera reţete compensate şi gratuite, bilete de trimitere şi concedii medicale.
Tulcea: Fără sesizări la adresa medicilor de familie Nicio persoană nu a sesizat în primele zile ale acestei luni Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) din Tulcea din cauză că nu a primit de la medicii de familie din judeţ reţete compensate sau gratuite ori bilete de trimitere sau concedii medicale.