Cele mai citite
 


Neamţ: Primăria ia măsuri preventive împotriva gripei aviare
vineri, 2 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Primăriei Piatra Neamţ a emis, joi, mai multe hotărâri pentru prevenirea apariţiei gripei aviare, dat fiind faptul că odată cu migraţia păsărilor, aflată în plină desfăşurare, există pericolul apariţiei unui focar.
Municipalitatea a impus crescătorilor de raţe şi gâşte să îşi ţină păsările în curte. De asemenea, conducerea primăriei a decis interzicerea comercializării păsărilor de curte vii.
În anul 2007, când în România a existat o epidemie de gripă aviară, în judeţul Neamţ au fost depistate patru focare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Epidemie de gripă aviară în Mexic: 516.000 de găini şi 900.000 de pui sacrificaţi Un focar de gripă aviară H7N3 a dus în Mexic la sacrificarea a 519.000 de găini şi 900.000 de pui, au anunţat luni autorităţile, citate de AFP.
Neamţ: Focar de pojar la pediatria Spitalului Roman Piatra Neamţ, 8 sep /Agerpres/ - Un focar de rujeolă (pojar) în urma căruia 10 bebeluşi s-au îmbolnăvit a fost depistat în secţia de pediatrie a Spitalului municipal Roman.
Neamţ: Peste 250 de chirurgi români dezbat la Piatra Neamţ teme medicale de actualitate Peste 250 de medici chirurgi din România participă, începând de miercuri, la Piatra Neamţ, la a 35-a ediţie a Reuniunii Chirurgilor din Moldova "Iacomi - Răzeşu" şi a 7-a Conferinţă Internaţională de Chirurgie.
Apa Serv Neamţ şi Publiserv Piatra Neamţ au achiziţionat energie electrică în Ringul energiei electrice al BRM Compania Apa Serv Neamţ şi Publiserv Piatra Neamţ au achiziţionat energie electrică în Ringul energiei electrice al Bursei Române de Mărfuri.
Neamţ: Trei focare de hepatită A în judeţ Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Neamţ a confirmat trei focare de hepatită A în judeţ, până în prezent fiind internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ 47 de persoane.
Neamţ: Aproape 80 la sută dintre unităţile de învăţământ, autorizate sanitar Piatra Neamţ, 10 sep /Agerpres/ - Anul şcolar începe luni, 13 septembrie, în judeţul Neamţ cu aproape 80 la sută dintre unităţile de învăţământ autorizate sanitar.