Cele mai citite
 


Starea de sănătate a senatorului Cătălin Voicu este stabilă
vineri, 2 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea generală de sănătate a senatorului Cătălin Voicu este stabilă şi se continuă investigaţiile medicale, a afirmat, joi, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Spital Bucureşti-Jilava, Daniela Popescu.
Senatorul a fost adus la Penitenciarul Spital Bucureşti-Jilava, marţi, în jurul orei 23,30, după ce medicul de la arestul Inspectoratului General al Poliţiei Române a constatat că Voicu prezintă afecţiuni cardiace şi a propus internarea lui într-o unitate spitalicească.
Miercuri, starea generală a senatorului era stabilă şi ameliorată faţă de momentul internării sale în Penitenciarul Spital.
Cătălin Voicu s-a prezentat marţi seara, în jurul orei 20.00, la arestul Direcţiei Cercetări Penale din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au decis, marţi, emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele senatorului Cătălin Voicu.
Avocatul senatorului a depus, miercuri, la ÎCCJ, recurs împotriva deciziei prin care clientul său a fost arestat preventiv.
Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au stabilit, miercuri, ca termen pentru judecarea recursului senatorului Cătălin Voicu data de 2 aprilie, ora 10,00.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Starea de sănătate a senatorului Cătălin Voicu este staţionară Starea generală de sănătate a senatorului Cătălin Voicu este staţionară, el aflându-se sub supraveghere medicală, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Spital Bucureşti-Jilava, Daniela Popescu.
Starea de sănătate a americanilor este mediocră, potrivit unui nou studiu Statele Unite ale Americii /SUA/ au rămas în urma altor ţări dezvoltate la capitolul sănătate, în pofida progreselor obţinute în ultimele două decenii, relevă un studiu citat miercuri de agenţia Reuters.
Ebola/Spania: Starea de sănătate a asistentei spaniole se ameliorează Sănătatea asistentei spaniole Teresa Romero, infectată cu virusul Ebola, se ameliorează, înregistrându-se o diminuare a încărcăturii virale, la o săptămână de la spitalizare, a anunţat un membru al comisiei pentru combaterea epidemiei de Ebola, relatează AFP.
IGPR: Mai multe persoane sunt cercetate după un incident produs la Spitalul Colentina Poliţiştii fac în aceste zile cercetări asupra mai multor persoane, rude şi apropiaţi ai unui bărbat care a decedat la Spitalul Colentina, după ce au provocat unele incidente.
Gadgeturi electronice care pot aprecia starea de sănătate, prezentate la CES din Las Vegas De la brăţări care măsoară grăsimea corporală la roboţi care stau alături de copii în timpul şedinţelor de chimioterapie, salonul de electronică pentru marele public International CES de la Las Vegas prezintă aparate care promit o viaţă mai sănătoasă, relatează vineri AFP.
Constanţa: Nicuşor Constantinescu, în sala de judecată pentru a se decide dacă va fi arestat preventiv sau cercetat în libertate Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost scos din arestul Poliţiei şi condus, vineri, la Tribunalul Constanţa, unde magistraţii vor decide dacă acesta va fi cercetat penal în stare de arestat preventiv sau în libertate.