Cele mai citite
 


Irak: un înalt funcţionar din Ministerul Sănătăţii asasinat în locuinţa sa
vineri, 2 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un înalt funcţionar irakian a fost asasinat miercuri seara la domiciliul său din Bagdad, iar corpurile unei femei şi al fiicei sale care aveau urme de tortură au fost găsite pe stradă, în nordul capitalei, potrivit unei surse din ministerul de interne citată de AFP.
'Câţiva bărbaţi înarmaţi au pătruns în casa lui Mohammed Jalab Ahmed, director general adjunct în Ministerul sănătăţii, şi l-au ucis în grădina sa', potrivit sursei citate, care a precizat că atacul a avut loc spre orele 21.00 (18.00 GMT) într-un cartier din nordul capitalei.

Cazurile de asasinare a funcţionarilor sunt frecvente în Irak, deşi numărul lor a scăzut considerabil în ultimii doi ani datorită îmbunătăţirii situaţiei pe planul securităţii.

Ministerul de Interne a comunicat, de asemenea, că au fost găsite pe o stradă tot din nordul capitalei corpurile unei femei şi al fiicei sale, omorâte prin împuşcare.

Corpurile purtau urme de tortură, potrivit aceleiaşi surse, care nu a putut să precizeze motivele dublului omor.

De asemenea, un membru al unei miliţii anti-Qaida a fost omorât şi alţi cinci au fost răniţi într-un atac cu aruncătoare de mine împotriva poziţiei acestora de la Mansouria, o localitate situată la est de Baquba (60 km nord de Bagdad), potrivit unei surse din cadrul serviciilor de securitate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii: 37 de răniţi în Colectiv sunt internaţi în spitalele din ţară şi străinătate Un număr de 37 de răniţi în incendiul de la Colectiv se află internaţi miercuri în spitalele din ţară şi din străinătate, potrivit datelor centralizate de Ministerul Sănătăţii.
Ministerul Sănătăţii: 45 de răniţi în clubul Colectiv, internaţi în spitalele bucureştene În spitalele bucureştene mai sunt internaţi, joi, 45 de răniţi în clubul Colectiv, potrivit unui centralizator al Ministerului Sănătăţii.
Fostă directoare în Ministerul Sănătăţii, condamnată la cinci ani închisoare pentru luare de mită Mihaela Udrea, fost director al Direcţiei Politica Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din cadrul Ministerului Sănătăţii, a fost condamnată de Tribunalul Bucureşti la cinci ani şi patru luni închisoare cu executare, pentru săvârşirea a şase infracţiuni de luare de mită.
Zgonea, Văcăroiu, Marga, Pricopie, Nica, Arafat - pe lista celor care beneficiază de locuinţe de serviciu Preşedinţii Camerei Deputaţilor, Curţii de Conturi, Institutului Cultural Român, Valeriu Zgonea, Nicolae Văcăroiu şi Andrei Marga, precum şi ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, al Societăţii Informaţionale, Dan Nica, şi subsecretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Raed Arafat se numără printre cei...
CNCD, amenzi pentru Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Muncii Colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, întrunit miercuri în şedinţa de soluţionare a petiţiilor, a decis aplicarea unor amenzi, Ministerului Sănătăţii - 2.000 lei - şi Ministerului Muncii - 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale referitoare la drepturile...
Ministerul Sănătăţii: 76 de persoane sunt internate în spitalele bucureştene, 24 în stare critică şi gravă Un număr de 76 de persoane rănite în incendiul din club Colectiv sunt internate marţi în unităţile medicale bucureştene, dintre acestea 24 în stare critică şi gravă, a informat Ministerul Sănătăţii într-un comunicat remis AGERPRES.