Cele mai citite
 


Buzău: Numărul donatorilor de sânge s-a dublat
vineri, 2 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În perioada premergătoare sărbătorilor de Paşte, la Centrul de transfuzii Buzău media zilnică a donatorilor de sânge a fost peste 100 de persoane.
'De la începutul anului, peste 3.000 de persoane au ajuns la Centrul de transfuzii Buzău, multe dintre acestea ne-au trecut pragul în premieră', a declarat pentru Agerpres biologul Dana Crăciun.

Printre noii donatori se află persoane fără un loc de muncă sau cu activităţi sezoniere.

Potrivit sursei citate, majoritatea persoanelor donează sânge din motive umanitare, dar iau în calcul bonul de masă în valoare de 50 de lei, cu care îşi pot îmbunătăţi meniul de Paşte.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Peste 80 de jandarmi, donatori de sânge onorifici Peste 80 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzău au donat miercuri sânge la Centrul de transfuzii din municipiul reşedinţă de judeţ.
Buzău: Peste o sută de donatori vin zilnic la Centrul de sânge Aproape o mie de persoane au donat sânge la centrul din Buzău în ultimele două săptămâni în schimbul unor bonuri valorice pentru alimente.
Fundaţia Vodafone România a investit 20 de milioane de euro în activităţi sociale, în 17 ani Fundaţia Vodafone România a organizat 'Gala Fundaţiei Vodafone - 17 ani de fapte bune', eveniment prilejuit de împlinirea a 17 ani de activitate în folos social, perioadă în care a investit 20 milioane euro în proiecte desfăşurate de organizaţiile non profit partenere.
Buzău: Două cazuri de meningită cu virus West Nile, confirmate; suspiciune de boală la o a treia persoană Două cazuri de meningită cu virus West Nile, transmis de ţânţari, au fost confirmate recent în judeţul Buzău. Totodată, a fost semnalat un al treilea caz, în stadiu de suspiciune, analizele fiind trimise la laboratorul central din Capitală.
Buzău: Sânge donat în cadrul 'Săptămânii inimii buzoiene' Peste 20 de pompieri militari în frunte cu conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău au donat luni sânge la Centrul de transfuzii sanguine din Buzău în cadrul acţiunii 'Săptămâna inimii buzoiene'.
Buzău: Peste 50 de persoane muşcate de căpuşe în mini-vacanţa de Paşte În perioada 1-7 mai, peste 50 de persoane s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău cu muşcături de căpuşă.