Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Nu sunt probleme cu eliberarea reţetelor medicale
vineri, 2 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cărăşenii nu vor avea probleme cu eliberarea medicamentelor gratuite şi compensate, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin, Carmen Ghitera.
Această instituţie încheie de joi acte adiţionale la contractele de furnizare de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale, pentru luna aprilie 2010.

'Medicii au fost bulversaţi, însă de astăzi (joi - n.r.) lucrurile s-au clarificat. Mai trebuie spus şi faptul că toate condiţiile acordării asistenţei medicale în baza actelor adiţionale sunt cele prevăzute de actele normative în vigoare, pe perioada derulării acestora' - a precizat Carmen Ghitera.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Farmaciştii sunt nemulţumiţi de întârzierea cu care le sunt plătite serviciile Întârzierile cu care Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin efectuează plăţile pentru reţetele compensate şi concurenţa neloială din partea lanţurilor farmaceutice de pe piaţă ar putea duce la falimentarea farmaciilor de cartier, a avertizat Colegiul Farmaciştilor din judeţ.
Caraş-Severin: Nou preşedinte la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Noul preşedinte-director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin este Tudoriţa Nicula, preşedinta filialei judeţene a femeilor social-democrate.
Caraş-Severin: Comuna Caraşova a rămas fără medic de familie, dar şi fără dispensar Locuitorii comunei Caraşova au rămas, de la începutul anului fără doctor, dar şi fără dispensar, după ce singurul medic de familie ce a activat aici a renunţat la contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin şi a închis dispensarul, imobil aflat în proprietatea sa.
Caraş-Severin: CJAS a perfectat contracte de furnizare de servicii cu 168 de medici de familie Casa de Asigurări de Sănătate a perfectat, în acest an, la nivelul judeţului Caraş-Severin, contracte de furnizare de servicii medicale cu un număr de 168 de medici de familie, dintre care, 73 funcţionează în mediul rural.
Caraş-Severin: Au fost suplimentate fondurile Casei de Asigurări de Sănătate Fondurile Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin au fost suplimentate cu peste 3,6 milioane lei pentru serviciile furnizate de medicii de familie.
Caraş-Severin: Pacienţii nu vor fi afectaţi de întârzierea votării bugetului Reşiţa, 8 ian /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin a prelungit până în luna martie, contractele încheiate anul trecut cu furnizorii de servicii medicale.