Cele mai citite
 


Atenţie la falşii doctori
marţi, 18 septembrie 2007   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Un aşa-zis medic asistent lucra la clinica din Hamburg cu acte false, primind pe deasupra şi mai multe distincţii ştiinţifice de-a lungul vremii. Dat fiind că era considerată drept foarte competentă, escrocheria nu a ieşit la iveală decât după ani de zile. Pe faţa directorului medical al clinicii universitare de la Hamburg-Eppendorf (UKE), Joerg F. Debatin, se putea citi şocul.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Harghita: Mii de copii aflaţi în dificultate, consultaţi gratuit de medici voluntari din Ungaria Mii de copii harghiteni aflaţi în dificultate sunt consultaţi gratuit, de două ori pe an, de medici şi profesori universitari din Ungaria, membri ai Serviciului Internaţional de Salvare a Copiilor, care le evaluează starea de sănătate dar oferă şi ajutor pentru tratarea în clinici din Budapesta, dacă...
Clinica vieneză AKH, victima unei serii de furturi Pantofi pentru sălile de operaţie, truse de prim-ajutor, monitoare de diagnostic, bani şi bijuterii de la pacienţi dispar în mod misterios din clinica vieneză AKH, fără ca autorii acestor furturi să fie depistaţi, scrie cotidianul Krone Zeitung, în ediţia de luni.
Epidemiologii recomandă atenţie la achiziţionarea cărnii de porc Specialiştii epidemiologi recomandă populaţiei să nu consume carne de porc neexaminată trichineloscopic şi să evite achiziţionarea acesteia din alte locuri decât centrele comerciale specializate.
REPORTAJ: Patru decenii de excelenţă pentru Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultură (ICDA) Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultură (ICDA) împlineşte 40 de ani în 2014. La fel ca şi albinele pe care le studiază şi le ocrotesc, aici lucrează 'ca într-un stup' peste 100 de oameni, profesionişti mai puţin interesaţi de bani care s-au dedicat muncii de cercetare în domeniul apiculturii...
Fiecare al zecelea pacient infectat de medici: OMS face apel la doctori să se spele mai des pe mâini Aproximativ 10% din pacienţi contractează diferite infecţii în timpul tratamentului într-o unitate spitalicească, relevă un studiu dat publicităţii de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), care evaluează incidenţa infecţiilor nosocomiale pe plan mondial, transmite marţi Daily Med.