Cele mai citite
 


Vaslui: Un angajat de la Salvare a fost găsit spânzurat
vineri, 2 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un angajat al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui a fost găsit spânzurat joi într-o pădure de la marginea localităţii Ştefan cel Mare, de lângă municipiul Vaslui.
Poliţiştii au găsit asupra bărbatului un bilet pe care scria: 'Mafia de la ambulanţă mi-a distrus familia'.

'Victima a fost găsită joi dimineaţa de angajaţii primăriei din comuna Ştefan cel Mare care făceau curăţenie în zonă. Bărbatul s-a spânzurat de un copac, cu un cablu. Pe bilet erau trecute trei nume' - a declarat pentru AGERPRES Loredana David, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui.

Ioan Rusu avea 58 de ani şi era angajat la Ambulanţă din anul 1974.

'Nu ne putem explica ce l-a determinat să îşi pună capăt zilelor. Am înţeles că a lăsat un bilet de adio în care a trecut trei nume din fosta conducere a instituţiei. Era un angajat model, nu a avut niciodată probleme, nu a primit nici măcar un avertisment. Mai mult, foştii directori, care au fost demişi acum două luni, nu au mai trecut pe aici, nu ne explicăm de ce s-a spânzurat. Nu a vorbit cu nimeni nimic, nimeni nu şi-a dat seama că ar avea vreo problemă. Nici celor din vechea conducere nu ştiu ce avea să le reproşeze' - a declarat pentru AGERPRES Aurora Popa, directorul SJA Vaslui.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Vaslui: Ambulanţa cere intervenţia armatei pentru transportul unui copil bolnav Serviciul de Ambulanţă Judeţean de Ambulanţă Valsui a cerut vineri intervenţia armatei după ce o salvare nu a putut să ajungă, din cauza drumurilor blocate de viscol, la un copil de 9 luni cu boală diareică acută.
Vaslui: Ambulanţa a ajuns la o solicitare cu întârziere de peste o oră din cauza drumului O salvare de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a reuşit să ajungă tractată de un tractor la solicitarea primită, miercuri la amiază, din localitatea Zgura, acolo unde o femeie în vârstă de 77 de ani a decedat iar ginerele acesteia era în stare gravă în urma unei presupuse intoxicaţii cu...
Anchetă la SAJ Vaslui, după ce o asistentă medicală ar fi sustras banii unui pacient Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o asistentă medicală şi un brancardier ar fi sustras banii din bagajul unui pacient transferat cu o salvare de la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui la Secţia de Psihiatrie...
Vaslui: Misiuni dificile pentru lucrătorii de la ambulanţă la Vutcani şi Doagele Drumurile impracticabile au îngreunat pe parcursul nopţii misiunile Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vaslui.
Vaslui: Ambulanţă care transporta un copil la spital, implicată într-un accident O maşină a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care transporta un copil la un spital din capitală, a căzut miercuri într-o groapă pe DE 581 dintre Vaslui şi Bârlad. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ştraub, în zona unui pod în...