Cele mai citite
 


Brăila: Cadrele didactice şi-au primit al 13-lea salariu
vineri, 2 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cadrele didactice din municipiul Brăila şi-au primit joi al 13-lea salariu, aşa cum le-a promis, în urmă cu două săptămâni, primarul de Brăila, Aurel Simionescu.
'Chiar dacă este 1 aprilie, s-a demonstrat că nu a fost o păcăleală, iar cadrele didactice din Brăila şi-au primit al 13-lea salariu', a declarat Aurel Simionescu.

Primarul a mai spus că, dacă se va continua pe această formulă de salarizare, care diferă de la o şcoală la alta în funcţie de numărul de elevi, se vor crea situaţii cu plusuri şi minusuri în buget şi se va ajunge ca în luna iulie, când este perioada concediilor, să nu existe bani pentru acest capitol de cheltuieli.

'Eu insist să spun că avem o lege a salarizării proastă, atâta vreme cât salariile profesorilor sunt plătite în funcţie de numărul de elevi de la clase. Câtă vreme nu se vor regla lucrurile, vor fi şcoli care îşi vor permite să plătească lunar salariile şi şcoli pe roşu', a declarat Simionescu.

În ceea ce priveşte plata lunară a salariilor în învăţământul brăilean, liderului Sindicatului Învăţământ Brăila, Valeriu Partene, a precizat că în Brăila nu există probleme legate de acordarea acestora la timp sau de diminuarea sumelor.

'La Brăila, cadrele didactice nu au probleme cu salariile. Primarul de Brăila, Aurel Simionescu, s-a străduit şi a luat măsuri din timp pentru bugetul dascălilor brăileni de a lua salariul în fiecare lună', a declarat Partene.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Angajaţii Spitalului Judeţean aşteaptă salariul pe card până la ora 12,00 Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila aşteaptă, până la ora 12,00, să le intre pe card-uri banii pentru salariu, promişi miercuri seară de managerul instituţiei, Rodica Sin, fiind hotărâţi să continue protestul, pentru a treia zi consecutiv, dacă aceştia nu le vor fi viraţi în conturi.
Brăila: Peste o sută de elevi depistaţi în şcoli cu păduchi şi râie Peste o sută de elevi au fost depistaţi cu păduchi şi râie în şcolile din judeţul Brăila în urma triajului epidemiologic realizat pentru evitarea răspândirii bolilor infecţioase şi parazitare în colectivităţile şcolare, potrivit datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Brăila.
Brăila: Zece drumuri judeţene blocate parţial, patru localităţi fără curent şi 195 de şcoli închise Zece drumuri judeţene sunt blocate parţial în Brăila, patru localităţi au rămas fără curent, 195 de şcoli sunt închise, iar traversarea Dunării cu bac-urile se face doar pentru urgenţe medicale, localităţile din Insula Mare a Brăilei fiind izolate,a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă,...
Brăila: Cinci mii de măşti de protecţie, distribuite în şcoli Cinci mii de măşti de protecţie vor fi achiziţionate de Primăria Brăila şi distribuite în cabinetele medicale şcolare din municipiul Brăila.
Brăila: Niciun caz în judeţ de boală diareică acută sau sindrom hemolitic-uremic Niciun caz de sindrom hemolitic-uremic nu a fost înregistrat la nivelul judeţului Brăila, de la începutul acestui an, potrivit informaţiilor furnizate luni, pentru AGERPRES, de purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Dumitra Orăşanu.
Brăila: Angajatul firmei de pază de la Spitalul Judeţean a folosit spray lacrimogen pentru a se apăra Directorul DIOP Security, firma care asigură paza la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, Tudorel Arbunea, a declarat miercuri pentru AGERPRES că unul dintre angajaţii săi a folosit spray lacrimogen pentru a se apăra deoarece a fost agresat în timpul busculadei produse marţi după-amiază pe treptele de...